-
ورود و خروج از وب سایت
از قسمت کنترل پنل وب سایت خارج میشم یعنی روی دکمه خروج کلیک میکنم در صورتیکه آدرس ارسال مطلب در مرورگر را می نویسم وارد قسمت کنترل پنل میشم برای حل مشکل چه کدی اضافه کنم به کدهای ارسال مطلب تا وقتی کاربر این آدرس را نوشت به صفحه لاگین هدایت شود من با session کار میکنم
-
من به شما چند بار گفتم وقتی کارتون مشکل داره ما نمی تونیم بدون دیدن کد ها حلش کنیم!
:18::24:
لطفا کد هاتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم! :10:
-
من در صفحه ارسال مطلب بدین صورت کد نوشتم حالا چه بصورت لاگین وارد وب سایت شوم وچه بصورت آدرس در مروگر بنویسم هیچ کدام محتوی ارسال مطلب نشان داده نمیشود یعنی مشکل دستور شرطی که در بالای کدها گذاشتم هست حالا نمیدانم مشکل این کد کجاست که وقتی لاگین میکنم صفحه ارسال مطلب نشان داده نمیشود
[PHP]<?php
if(isset($_SESSION['user']) && $_SESSION['user']=='LoggedIn') //اگر کاربری بود
{
// شروع صفحه
?>
<html>
....
</html>
<?php
}// اتمام شرط
else//درغیر این صورت
{
header("Location: index.php"); //برو به فحه اصلی
?>
<!-- // اینم برای اطمینان بیشتر \\ -->
<script language="javascript" >window.location='index.php';</script>
<?php
}// else اتمام
?>
ت[/PHP]
-
بشه:
[PHP]
<?php
if(!isset($_SESSION['user'])) //اگر کاربری بود
{
// شروع صفحه
?>
<html>
....
</html>
<?php
}// اتمام شرط
else//درغیر این صورت
{
header("Location: index.php"); //برو به فحه اصلی
?>
<!-- // اینم برای اطمینان بیشتر \\ -->
<script language="javascript" >window.location='index.php';</script>
<?php
}// else اتمام
?>
[/PHP]
-
با توجه به کد بالا وقتی آدرس بدین صورت در مرورگر می نویسم وارد صفحه ارسال مطلب میشم !!!در صورتیکه از کنترل پنل خارج شدم
کد:
http://localhost/my/message.php
من میخوام وقتی لاگین شدم این صفحه نشان داده بشه برای حل این مشکل شما چه نظری دارید؟
-
اگر درست درک کرده باشم:
خب برای صفحه ی ارسال مطلب هم باید چک کنید که سشن ست شده یا نه!
اگر هم نه:
میشه بیشتر توضیح بدید؟
-
برای صفحه ارسال مطلب هم session چک میکنم حالا من از وب سایت خارج شدم وقتی آدرس ارسال مطلب در مرورگر مینویسم صفحه ارسال باز میشه و هنوز session وجود دارد یعنی نام کاربر مثلا علی داره نمایش میده!!!!!!!!
-
از session_start(); استفاده کردید یا نه؟
-
اره از همین session_start(); استفاده کردم
-
یعنی وقتی که لاگین کردید، نمیتونید صفحه رو ببینید ولی وقتی لاگین نکردید میتونید ببینید صفحه رو؟
یا در هر صورت می تونید ببینید صفحه رو؟
شاید هم توی صفحه ی خروج از سایت مشکل دارید.