راهنمایی برای خرید تلویزیون
سلام دوستان
تابیک ندیدم که مشاوره خرید باشه دیدم همه خودشون تابیک میزنن منم همین کار کردم.
دنبال تلویزیون 40 اینچم برای خونه فکر کنم کافی باشه دیگه همه کمک کنند چه مارک و مدل بخرم
خودم سرچ کردم مارک سونی قبول دارم فکر کنم سر باشه یا بایینتر نباشه اگه سرم نباشه.
مدا 40cx520 1130 jتومن بود انتخاب کردم فقط یک مغازه داری گفت این مدل دیگه نیست اگه بهت بدند بانه ای هست و ولی جاهای دیگه گفتند فعلا نیس که این هفته میارن قبل برسیده بودم. بعد یک مغازه گفت چرا led نمیگیری
1475 تومن بود مدلش یادم نیس به حرف اینا عمل نمیکنم که حالیشونم نیس از وسایلشون به فکر فروشن فقط
فکر کردم lcd قدیمی تره امتحان بس داده و بهتره تو مغازه هم کیفیت هر سه مدل کناره هم بود با 3d البته cx نبود bx بود lcd زیاد فرق نداشتند سه مدل فکر کردم led زیاد نمیخرن دستشون مونده ولی cx تموم شده بود led با این نوسانای برق کشور زود خراب نمیشه دیود های led زود نسوزه و نیم سوز نشه میگن مصرف برق کمه تصویرم زیاد فرق داره کیفیتش؟ در اخر کمک کنید یک چیزی بخرم چون tv هم چیزی نیس که زود عوض کنیم دنبال خوبشم
امکان داره بانه ای بدن ولی گارانتی کنند چطور بفهمم؟ اکبند میدن یا چسبه چطور بفهمم از ویترین که خدا ساعت روشنه اونو ندن به ما؟ انقدر دزد بازاره ادم شکاک میشه 3d 1700 بود گفتم لازم نمیشه شاید برای قیمتش گفتم
ببخشید داستان شد منون میشم کمک کنید بیشابیش ممنونم از راهنماییتون:20: