سلام
کسی هست Parallax رو برای من توضیح بده که چجوری میتونم بسازمش . یه نوع مپ هست مثل نورمال ولی نتونستم بسازمش .
ممنون
Printable View
سلام
کسی هست Parallax رو برای من توضیح بده که چجوری میتونم بسازمش . یه نوع مپ هست مثل نورمال ولی نتونستم بسازمش .
ممنون
یه مپ سیاه و سفید که کانال الفا داره.میخوای تو یونیتی استفاده کنی؟
اره برا یونیتی میخوام .نقل قول:
یه تصویر سایت سفید از تکسچرت بیار و بعد تیک generate alpha from greyscale رو بزن.و بعدی شیدر ....
پارالاك3 اوني ني3ت كه تو يونيتيه
پارالاك3 كلا به لايه هايي ميگم كه با توجه به عمق هم3رعت ميشن با دوربين ديد.
تو تريدي پارالك3 شيدريه كه با توجه به 3مپل هاش برات روي هر يو وي شورع ميكنه تك3چر چيندن
تك3چرا با توجه به ID كمتر ميرن الفا ميگيرن از عمق كم نرمال مپ
اوني كه تو يونيتي داره يه بامپ مپ معموليه خيلي به درد نخوره كه بهش يه حالت ا3كيل هول دادن
اون يارو هيت مپشم ارتي3ت بازيشونه ( البته ا3مش چيچي ا3پ.... يه در حقيقت كارشم اينه كه جاهاي كه 3ياهه درخشش ندهشته باشه جاهاي كه 3فيده درخشش د اشته باشه و يه 3ينو3 از همين حالت بينش يعني تو3ي ن3ف درخشش داره
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
قبلا با عك3 زياد توزيح دادم ميتوني با 3رچ فك كنم چيزي گير بياري
به عك3 دوم نگا كن لايه هايي كه گفتم روش معلوم شده چون 3مپل ( تعداد تكرار) كم شده
به نرمال مپ نگا ميكنه جاهايي كه خيلي بالا3 ( چاله هاش بيشتره ) الفا با چاله هاي بزرگتري ميگيره
جاهايي كه كم ارتفاع تره كمتر الفا داره ( 3وراخ ) بعد اينا كه رو هم قرار ميگيرن
يه پر3پكتيو مجازي هم مي3ازن به اين 3ورت كه اون 3مپل هايي كه ارتفاع بشتري دارن ( به دوربين نزديكن ) با جابجايي دوربين حركت خفيفي دارن اين خفيف ادامه داره به 3ورت 3ينو3ييي تا جايي كه به 3فر يعني عميق ترين 3مپل بر3ه
خب عزیز تاپیک زیر رو برای همینجور سوالا زدم دیگه:
در ضمن برای پارالاکس تو یونیتی باید یه نرمال مپ خوب داشته باشه و بعد هم هایت مپش رو بسازی تا بتونه از نرمالت استفاده کنه و لایه های اضافی رو تشکیل بده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518824
اینجاست که میگم نرمال و هایت باید دستکاری بشه وگرنه حتی بیای نمونه های آماده UDK رو که هایت مپ و نرمال هم داره توش استفاده کنی یه نتیجه بد میگیری,تازه نرمال های روی UDK خیلی نرم طراحی شدن,وای به حال اینکه بخوای از خروجی فتوشاپ و اینجور چیزا استفاده کنی.
یعنی تو 99% موارد اگر دستی طراحی نکنی تاثیر منفی داره و بدون پارالاکسش بهتر میشه.
اگه خواستی تست کن بعد اگه خراب شد تکسچرت رو بده به من تا نرمال و هایت دستی براش بزنم بدم بهت ببینی چی میشه. :10: :46:
قابل توجه دو3تان
براتون يه نرمال مپ عالي با فوتوشاپ و يه هيت مپ خوب در3ت كردم
هركي تون3ت به پارالك3 ازش با يونيتي بگيره بياد جاييزه بهش ميدم :دي
یه سوال .فرق اینی که شماها دارین می گی ن با teslanation دایرکت ایکس 11 چیه ؟
صبر کنین ببینم .....
مگه پارالاکس همون نیست که با حرکت دوربین اجسام دورتر با حرکت کندتری نسبت به اجسام جلویی حرکت میکنن؟
توی بکگراند سایتا برای طراحی از همین حالت استفاده میشه (یا میشد) .....
این چه ربطی به تسلیشن داره؟
یه چیز دیگه ؟ شما میخواین از این برای طراحی متریال آسمون استفاده کنین؟ یا نه کاربرد دیگه ای داره تو یونیتی؟