با سلام من دوتا فیلم دارم که یکی با دوبین گرفته شده ویکی را با تی وی کارت ضبط کردم .این دوتا را وقتی به TimeLine میبرم اولی که با دوربین گرفته شده صداش هم میاد ولی دومی که ضبط شده صداش به قسمت صدا در پریمیر پرو ورژن 2 نمیاد . چکار باید بکنم؟
Printable View
با سلام من دوتا فیلم دارم که یکی با دوبین گرفته شده ویکی را با تی وی کارت ضبط کردم .این دوتا را وقتی به TimeLine میبرم اولی که با دوربین گرفته شده صداش هم میاد ولی دومی که ضبط شده صداش به قسمت صدا در پریمیر پرو ورژن 2 نمیاد . چکار باید بکنم؟
شاید مشکل از ایمپورت کردنته. با total video converter فرمتشو عوض کن مثلا wmv بکنش بعد ایمپورت کن ببین بازم مشکل داره یا حل می شه مشکلت:5:
نه از ایمپورت فکر نمیکنم باشه چون در نرم افزار های دیگه این مشکل را نداره و فقط با پریمیر این مشکل پیش میاد. فکر میکنم فرمت صداش رو ساپورت نمیکنه چون فرمتش mp3 56 k است برای کم کردن حجم این را خودم انتخاب کردم. در پریمیر 2 جائی هست که فرمت های صدا را بشه تیک زد؟ میدونی مثل مدیا پلییر که داره.
آها الان گرفتم مشکلت چیه...
من وقتی با گیرنده دیجیتال چیزی رو ضبط می کنم با فرمت ts ضبط می شه که کانورتش می کنم. وقتی کانورت می کنی صداش کانورت نمیشه . به قول خودت فرمت صداشو نمی خونه. برنامه ای که ضبط می کنی رو اگه بخوای ببینی با برنامه هایی مثل CyberLink PowerDVD 10 که مخصوص اجرای دی وی دی هست صداش هم اجرا می شه اما من که تا حالا نه نیازی داشتم به صداش نه امتحان کردم ببینم چه جوری می شه ایمپورت کرد صدای برنامه ی ضبط شده رو به پریمیر.
فکر کنم همون طور که خودت گفتی فرمت صداشو نمی خونه. بازم اگه بقیه دوستان جوابی دارن منم دوست دارم بدونم.
يه استاد پريمير كه من با ايشون كار مي كردم براي من اين سوال رو جواب داد. اميدوارم به درد بخوره:
ايشون گفتند:
همه فايل هاي ويدئويي هيچ وقت مثل هم نيستند حتي دو تا فايل avi ممكنه طوري ذخيره شده باشه كه ظاهرا درست است ولي در نرم افزار پريمير اجرا نمي شه يا صداش نمي ياد.
راه حل استفاده از فرمت هاي ديگر است كه بايد تغيير فرمت بدي.
اينم چيزي كه من مي دونستم- به قول"fateme4" اگه بقیه دوستان جوابی دارن منم دوست دارم بدونم
ولي فكر نكنم راه حلي به جز تبديل فرمت داشته باشه!1!!!!!!!!!:20:
دوستان توجه بفرمایند که ؛ این فایل را در دیگر ویرایشگر ها میتونم باز کنم و مشکل صدا ندارند مثلا : یولید یا ادیوس یا حتی ویرایشگر درون نرو 6 همه درست کار میکنند و فقط این پریمیر پرو 2 هست که بخش صداش رو نمیاره. این را هم بگم که من صدا را از Line in میگیرم و نه AV خودِ TV card . یک پرسش دیگه هم دارم ؛ وقتی میخوام از راه کپچر نرمافزاری مثلا یولید همین برنامه تلویزیونی را ضبط کنم هیچ جا تنظیمی برای ضبط صدای برنامه از طریق Line in نداره ، ولی باز گلی بجمال نرو که خوب میشه ورودی صدا را مدیریت کرد. کسی راهی برای این مشکل میشناسه؟