کلوپ خودروهای ایتالیای ( Ferrari , Maserati , Fiat , Pagani , Alfa Romeo , Lancia )
تاپیک اختصاصی خودروهای فراری
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
پس از مشورت با مدیر و ناظرین انجمن تصمیم گرفتم تاپیک اختصاصی برای خودروهای فراری هم راه اندازی کنم تا مطالب و بحث های این خودروساز در قسمت های دیگه انجمن پخش نشه و دوستان
همین جا به گفتگو بپردازن.دوستان عزیز توجه داشته باشن تمامی بحث های خودروهای ساخت فراری در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد و از زدن تاپیک بی مورد که بر خلاف قوانین انجمن هست خودداری کنید.
امیدوارم دوستان در تمام تاپیک ها فعالیت داشته باشن.
موفق باشید
تاپیک اختصاصی خودروهای آلفارومئو Alfa Romeo
تاپیک اختصاصی خودروهای آلفارومئو
پس از مشورت با مدیر و ناظرین انجمن تصمیم گرفتم تاپیک اختصاصی برای خودروهای آلفارومئو هم راه اندازی کنم تا مطالب و بحث های این خودروساز در قسمت های دیگه انجمن پخش نشه و دوستان
همین جا به گفتگو بپردازن.دوستان عزیز توجه داشته باشن تمامی بحث های خودروهای ساخت آلفارومئو در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد و از زدن تاپیک بی مورد که بر خلاف قوانین انجمن هست خودداری کنید.
موفق باشید
تاپیک اختصاصی خودروهای فیات Fiat
تاپیک اختصاصی خودروهای فیات
پس از مشورت با مدیر و ناظرین انجمن تصمیم گرفتم تاپیک اختصاصی برای خودروهای فیات هم راه اندازی کنم تا مطالب و بحث های این خودروساز در قسمت های دیگه انجمن پخش نشه و دوستان همین جا به گفتگو بپردازن.
دوستان عزیز توجه داشته باشن تمامی بحث های خودروهای ساخت فیات در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد و از زدن تاپیک بی مورد که بر خلاف قوانین انجمن هست خودداری کنید.
موفق باشید