نقل قول:
پرنس جون من اصلا کمبود ندارم.....(بچه ها سنگ پرتم نکنید.....).
گرافیک درد دل من......
می دونم پرویزجان . مشکلی نیست می تونی روی مدل سازهای شرکت حساب کنی. همچینین انیمیشن ها رو.
نقل قول:
با تشکر از اقای جهانگیری
ما واسه اینکه کمک بگیریم اول اعلام کنیم یا یه نمونه بسازیم؟
البته فکر کنم دومیه بهتر باشه
اگه قبلا بازی برای مجموعه ساختین اعلام آمادگی کافیه من حفت مجموعه ها رو بهشون دادم تا نمونه کارها رو ببینن. به هر حال اگه بازیتون تو مجموعه جالب نبوده بهتره نمونه جدید بزنین.
نقل قول:
سلام
پرنس جان تو تیمشون واسه انیمیت هم کمک میکنن؟ من و رضا و حسن الان اسیر انیمیشنیم....یه سری انیمیشن برامون بزنن بازیو تا دو سه روز دیگه میدیم وااسه مجموعه.....
سلام عزیز. اره دارن ولی دو مورد هست یکی اینکه بازیت رو دیگه فقط می تونی رو سایتشون بزاری و دوم اینکه اونها بازیها جمع و جور با حجم کم و ایده خوب می خوان. بازی شما بدرد مجموعه می خوره پس سعی کن یه جوری انیمیشنهاش رو خودت بزنی.
نقل قول:
به آقای سید محمد علی وزیری بد جوری سلام من رو برسونین بگین حتماً جلسه رو بذارن
راستی فکر کنم هفته دیگه خوب باشه هم مدرسه ای ها درسشون هنوز شروع نشده هم میشه گفت دانشگاهی ها اکثراً انتخاب واحدشون تموم شده,اینجوری احتمال اینکه بیشتر اعضا بیان زیادتره.
امیدوارم بتونم جلسه بیام شرمنده همکارام نشم
راستی همین الان بازی های مستقل خوبی که میبینیم حاصل تلاش چندین روزه بچه ها بوده حالا چجوری میخوان هفته ای حداقل دو بازی آپلود کنن؟!؟
جلسه رو تعیین کنید تا ما هم با نمونه کار بیایم.
همین دیگه ما تعدادمون زیاده اگه هر نفرمون تو هر 3 ماه بازی بسازه . تقسیمش کنیم بر تعداد می شه تقریبا همین حدودا. تازه بازی ها باید بازیها کوجک و جمع و جوری باشه ولی سرگرم کننده و جذاب . مثل سرزمین رویا و مدافع جهان و توپ توپ و این قبیل بازی ها
نقل قول:
مهدیار جان برنامه نویس نمیدن ؟ من یه سری محیط با یونیتی ساختم تو کد نویسیش گیر کردم
باید خودم شروع کنم جدی C++ رو هم یاد بگیرم ...
نه این یه مورد تو کارشون نیست. اونا خودشون هم یک کار تو یونیتی داشتن که کد نویسیش رو به من پیشنهاد دادن.شما هم چیزی لازم داری بده خودم برات ردیفش می کنم.