دوستان سلام
وقتی خودرو روشنه تاثیر باطری خودرو برروی عملکرد کولراون چیه یعنی باطری چه کاری برای کولر انجام می ده ؟
Printable View
دوستان سلام
وقتی خودرو روشنه تاثیر باطری خودرو برروی عملکرد کولراون چیه یعنی باطری چه کاری برای کولر انجام می ده ؟
تا اونجایی که من میدونم باتری وظیفش استارت زدنه و دینام تامین بق مورد نیاز خودرونقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز وقتی باتری معیوب باشه و یا آمپر باتری مناسب ماشین نباشه فشار زیادی رویه دینام ماشین هست! و وقتی کولر میگیرین افت توان کولر و خود موتور بسیار بیشتر از حالت معمول میشه!
این مورد رویه ماشین های امروزی خودشو بیشتر نشون میده:46:
چرا رو دینام فشار زیادی هست؟نقل قول:
سلام
دوست عزیز وقتی باتری معیوب باشه و یا آمپر باتری مناسب ماشین نباشه فشار زیادی رویه دینام ماشین هست! و وقتی کولر میگیرین افت توان کولر و خود موتور بسیار بیشتر از حالت معمول میشه!
این مورد رویه ماشین های امروزی خودشو بیشتر نشون میده
با توجه به اینکه وظیفه دینام برق رسانی به تجهیزات برقی ماشینه وباید توان اینکارو داشته باشه
وهمنطور که دوستمون گفتن موقعی که ماشین روشنه وظیفه برق رسانی به کولر بعهده باطری نیست !!
وضیفه دینام برق رسانی نیست دوست عزیز! وظیفه دینام شارز باتری هست و وضیفه باتری برق رسانی تجهیزات برقی هست:46:نقل قول:
وظیفه برق رسانی به قطعات برقی در زمان روشن بودن خودرو بعهده دینام است و من با برداشتن بست باطری وقتی موتور روشن بود این مسئله را امتحان کردمنقل قول:
وضیفه دینام برق رسانی نیست دوست عزیز! وظیفه دینام شارز باتری هست و وضیفه باتری برق رسانی تجهیزات برقی هست
دوست عزیز برقی که دینام تولید میکنه تناوب داره! اما برق باتری برق dc هست! برق متناوب دینام در باتری ذخیره میشه و بعد بصورت مستقیم وارد مصرف کننده ها میشه! در خودروهای قدیمیتر اگر باتریرو ور میداشتین ماشین روشن میموند وحتی اگه چراغ ماشین رو روشن میکردین چراغ ها تیک میزدن و وقتی گاز میدادین تیک کمتر میشد چون سرعت نوسان زیادتر میشد! و اگر که فشار بیشتری میاوردین رویه برق ماشین و رویه سلوهم بود تا جایی پیش میرفت که خاموش میشد!نقل قول:
در ماشین های جدیدتر و انژکتوری وجود باتری الزامیه! از اتفاق اتومبیل پراید انژکتوریه یکی از دوستایه من چند روز پیش در حین حرکت یهو خاموش شد و هیچ برقی حتی پشت آمپر هم نمیومد.باتریرو که چک کردیم یکی از کابل هاش شل شده بود و جریان با باتری برقرار نمیشد و برق مستقیم از دینام به موتورمی رفت و جوابگو نبوده ودر اثر اون ماشین خاموش شده بود!
به همین دلیل اگر که باتری ضعیف باشه و یا آمپر اون کم باشه فشار مضاعف به دینام میاد و ولتاز مناسب به دستگاههای برقی نمیرسه و موتور ماشین کم جونتر و کولر ضعیف و ... اتفاق میوفته:46:
منم امتحان کردم ها :دینقل قول:
هم با پژو و هم با پراید
وقتی ماشین روشن هست اگه باطری رو جدا کنیم بازم به کار خودش ادامه میده
سیم کشی هم توی تامین برق ماشین خیلی موثره
دینام به بدنه
دینام به باطری
و باطری به بدنه
به اصطلاح همون بیگ 3 خودمون :)
نقل قول:کاملاً از نظر فنی صحبتهای ایشون درسته.نقل قول:
ممکنه دلایلتون رو هم بگیدنقل قول:
کاملاً از نظر فنی صحبتهای ایشون درسته.
من امروز با تعمیر کار نمایندگی ایران خودرو صحبت کردم
ایشون هم گفت وظیفه دینام تامین برق وشارژ باطری خودرو هست درزمانی که ماشین روشنه
وباطری صرفا جهت راه اندازی استارت بکار گرفته می شه و بعضی قطعات مثل چراغ پشت امپرها و شیشه بالابرو اینجور تجهیزات
ضمنا تمامی دینام ها و جدیدا الترناتورها که کار دینام رو در خودروهای جدید انجام می دن برق متناوب تولید می کنند و این برق بکمک افتامات و یکسوکننده های داخل الترناتور به برق مستقیم تبدیل می شه
همچنین اگه موقع روشن کردن چراغها نور اون سوسو بزنه بدلیل خرابی افتامات هست