mvm530 , 206 SD V2 gas ,samand elf7 , ? کدوم؟
فقط بین همینا.
مصرف پایین. راحتی. خانوادگی. زیبایی. امکانات بالا. 2 ساله به فنا نره که هی تعمیرگاه باشه.
ماشین قبلی ما ل90 فول بود.
نظرم mvm530
Printable View
mvm530 , 206 SD V2 gas ,samand elf7 , ? کدوم؟
فقط بین همینا.
مصرف پایین. راحتی. خانوادگی. زیبایی. امکانات بالا. 2 ساله به فنا نره که هی تعمیرگاه باشه.
ماشین قبلی ما ل90 فول بود.
نظرم mvm530
فقط ef7 از همه بهتر است
mvm اصلا خوب نیسننقل قول:
امکانات و راحتی و مقاومت میگه سمند بهتره
ام وی ام داخلش قشنگه بیرونش هم بد نیست
ولی اگه مشکلی براش پیش بیاد . . . . . . .
لوازم اصلا نداره
قيمت هاي اينا كه برابر نيست! ام وي ام 4 5 ميليوني گرونه! 20 تومن! من شخصا ام وي ام رو ترجيح ميدم! به دلايل زير :نقل قول:
1 - موتور پر قدرت ، سوپاپ بيشتر
2 - راحتي بيشتر .
3 - فضاي كافي
4 - امكانات به روز
به شدت ام وي ام توصيه ميشه در اين گزينه ها !
با سلام دوست عزیز ، خودروی سمند خودروی تثبیت شده ایی در بازار ایران هست و موتور EF7 با موفقیت چشمگیری توانسته سمند رو موفق تر بکنه . MVM ماشین بدی نیست اما فراموش نشود که این خودروی چینی هست و قیمت کارخانه آن 7.500 دلار هست و جزو خودروهای بسیار ارزان چینی هست ، به علاوه شما پول بیشتری دارید میدید اما امکانات آنچنانی در اختیار شما نیست ، قطعات این خودرو کم یاب و بی کیفیت هست و درضمن ترمزهای بدتر از سمند رو داراست:41:
در مورد 206 صندوق دار هم باز توصیه نمیکنم ، البته چیزی که میگم نظر شخصیم هست ولی 206 اصلا تعادل نداره و سر پیچ ها عقبش میره به ناکجا ، ماشین باید چسبندگی داشته باشه و کنترل و هندلینگ بالایی داشته باشه ، من تنها برتری 206 رو ترمزهاش میدونم ولی نه جادار هست و نه ایمن .
در نهایت بین گزینه های شما سمند EF7 گزینه ی بسیار ایده آلیست.
موفق باشید .
نقل قول:
همه این ها درسته اما گزینه آخرتون که 2 سال دیگه اوراق نشه رو ساپورت نمی کنه
امکانات توش عالیه
ضاهرش بجز چراغ عقب قشنگه
جاداره
یه ذره صندلی هاش صفته
امکاناتش خوبه
از نظر ایمنی واقعا مزخرفه
واگه تصادف کنید قطعاتش واقعا سخت گیر میاد
انتخاب با شماست
نقل قول:
من هم با این دوستمون موافقم
البته 206 هم بد نیست
این طوری ها هم عقبش نمیره
البته یه ذره میره که با 4 تا رینگ و لاستیک پهن باهاش جاده رو می خورید
ولی من هم سمند رو بیشتر پیشنهاد میدم
206 ماشین بدی نیست اما برای کوه کمر اصلا مناسب نیست . حتی با رینگ و لاستیک پهن . سمند با 120 تا تندترین پیچ ها رو بی مشکل رد میکنه ضمن اینکه توی اتوبان واقعا عالی عمل میکنه و با 180 کیلومتر واقعا چیزی احساس نمیشه .البته من از بین گزینه های بالا اینجوری سمند رو مقایسه کردم وگرنه خب سمند هم چیزی نیست اما بین اینها بهترین گزینست.نقل قول:
من در مورد کوه و کمر نمی دونم ولی آره سمند نسبت به بقیه بهترهنقل قول:
تجهیزات داخلیش نسبت به ام وی ام کمتره ولی سواریش بهتره:5::5::5:
ef7
اما من اگه بودم 405 با موتور l3