کسی فن خیلی خوب تا خوب برای P4 478 میشناسه؟؟؟
من سیستمم اور ولی Cpu خیلی داغ میکنه و گرفتاری های ثانویه زیاد داره!!! لطف کنین اسم و مدل و نوع هیت سینک و حداکثر سرعت فن رو بگین اگر حدود قیمت رو هم بگین که دیگه چه بهتر
Printable View
کسی فن خیلی خوب تا خوب برای P4 478 میشناسه؟؟؟
من سیستمم اور ولی Cpu خیلی داغ میکنه و گرفتاری های ثانویه زیاد داره!!! لطف کنین اسم و مدل و نوع هیت سینک و حداکثر سرعت فن رو بگین اگر حدود قیمت رو هم بگین که دیگه چه بهتر
سلام دوست عزيز.در درجه اول كه بايد بگم اشتباه كردي كه CPU رو با هسته نورث وود خریدی چون با پریسکات قابل مقایسه نیست.اما در مورد فن باید بگم که فن ایسوزCrux P4 MM7 با سرعت5400rpm با سینک آلومنیومی.لینک بقیه مدل ها هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
به نظر من فن Gigabayt با سينك مسي و قابليت تنظيم دور فن از 2000 تا 4800 بهتره چون خودم هم از اون استفاده مي كنم
البته سوكت 478 دماش خيلي بيشتر از 775 هستشنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
دوست عزيز الياس جان.فن ها گيگا اصلاَ خوب عمل نمي كنند.وامپير هم كه مادر بوردش ایسوز هست پس اگه ایسوز بگیره که راحت با هم مچ بشن و مشکلی نداشته باشه و همونطور که خودت گفتی سوکت 478 خیلی بیشتر از 775 داغ می کنه پس بهتره دور فنش بالا باشه(در حدود همون 5400).خوبیه فن ایسوز اینه که زیاد سر و صدا نمی کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط elias_akhavan
من خودم شخصا با فنهاي ايسوز كار نكردم ولي با گيگا كار كردم و ازش راضي بودمنقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
من با ايسوز كار كردم آخ هم نگفته .
اما بنظر من اگر فن فابریک توی باکس استفاده بشه بهتره
شما دو انتخاب خواهيد داشت يا بايد از كيت خنك كننده هايي كه با آب كار مي كنند رو بياوريد و يا اينكه يك فن خيلي خوب تهيه كنيد كه حالت اول قمت خيلي زيادي دارند حدود 100000 الي 210000 تومان
ولي يك مدل فن بسيار خوب فن G-Power از شركت گيگابايت كه نسل جديد كولرها را با نام G-Power Cooler معرفي كرده است اين سري كولرها قابليت و كارآيي بالايي در وضعيت over clocking كه درجه حرارت بالايي توليد مي كند داشته با ايجاد صدايي بسيار ناچيز از ويژگيهاي ان قابليت تنظيم سرعت فن به اساني و به صورت دستي است سطح اين خنك كننده از جنس مس بوده و اطراف ان با نيكل پوشيده شده كه در نتيجه انتقال و كاهش دما به اساني انجام مي شود همچنين كولرهاي G-Power قابليت نصب در انواع مختلف كيس ها و پلتفورم ها مانند AMD K8/K7 و478 و LGA 775 را دارا مي باشند
مرسی از راهنماییتون راستی این cpu رو من الان نخردم که ماله 2 یا 3 سال پیسه!!!
ولی قیمت های فن ایسوز رو کسی نگفت؟؟؟؟