خوب با توجه به دیدی که بچه ها در این مورد داشتن و با توجه به خبرهایی که من خودم شنیدم دیروز و امروز چند تا نکته مهم فهمیدم که باید برای اطلاع رسانی خدمته دوستان بگم:
در این مورد این نکته را در نظر بگیرید که این حاصله p.m ها و پرس و جوهایی بوده که من داشتم
متاسفانه یه مشکل در خط تولید گوشیهای گلکسی 2 ساخت چین وجود داره که فعلا مربوط میشه به گوشیهایی که با لیبله Made in china by samsung هست
این مشکل را اول دوست عزیزم مهیار اطلاع رسانی کرده بود و من خودم با مراجعه به نمایندگی سامسونگ و همچنین p.m هایی که بچه ها میدادن گفتم اطلاع رسانی کنم
مشکل به این صورت هست که گوشی بعد از حدوده 15 روز تا 1 ماه مشکله شارژ به هم میزنه و این مشکل مختلف هست
به این صورت هست که وقتی گوشی را به شارژ زده میشه واسه گوشی مشلاته عجیب و غریبی پیش میات
چند مورده واسه دوستان پیش اومده بود که موقع شارژ به شدت داغ میشد و به طوری که گوشی شارژش قطع میشد و دوباره بعد از چند دقیق که باتری را در بیارید و دوباره شارژ کنین این مشکل بعد از چند دقیق نمایان میشه این مرود را در محصولاته گارانتی دار مشاهده شده
مورده دوم هم همین مشکل هست منتها گوشی بعد از دوباره جا زدنه باتری دیگه روشن نمیشه و باید بعد از نیم ساعت دوباره باتری را جا بزنین و اونوقت گوشی روشن میشه
اون مورد اول را من از نمایندگی پرسیدم و متاسفانه اونها هم تایید کردند
مورده دوم را هم سه تا از دوستاتون بهم p.m دادن و این مشکل را داشتن
این مورد فقط جنبه اطلاع رسانی داره ممکنه واسه یکی 15روز طول بکشه ممکنه 1 ماه یا ممکنه اصلا نشه
نکته اخر هم این مشکل در گوشیهای made by samsung و made in korea by samsung دیده نشده البته اگه لیبله اصلی باشند
بازم میگم این مشکل وجود داره در خط تولیدش و حالا نیاید بگید واسه من نبوده پس این خبر فیک هست این مورد وقتی زیاد بشه یعنی از خط تولیدش هست
موفق باشید
[/COLOR]