نقل قول:
سلام من هنوز زنده ام!!!!!!!!!!!
خوب شدم تموم شد، دیگه نمی خواد برم دکتر، راست میگم باور کنین معجزه ای شد یه بسته از اون قرصا خوردم خوب خوب شدم .
همون نفخ و اینا بود ،الان اصلا حالت تهوق ندارم، الان فقط همون خلطه رو دارم که هی باید برم لب حوض ده دقیقه یه ربع، هخخخ فخخخ کنم باز صدای همسایه ها رو دربیارم همین!!! ( مهم نیست)
اما حالا ببینین چه خوبتر شد! بابائه که اعصابش از اَخ توخ من تو این دو هفته ای خورد شده بود بیست تومن داد بمن میگه برو ببین چه مرگته دیگه حالمو بهم زدی نمی تونم غذا بخورم اَه!! منم از خدا خواسته (هر چند هی ناز میکردم میگفتم نه خودش کور میشه خوب میشه و ...) پوله رو گرفتم زدم به جیب !
امروز فردا هست که برم ببینم بازیای خفن خفن چیا اومده هفت هشت ده تا بگیرم عقده این مریضی رو خالی کنم مردیم بخدا خوراک دو سه ماهم یکضرب جور شد، واقعا میگن عدو شود سبب خیر، راست میگنا من تازه فهمیدم اینو به جان بچم که!!!!!!
ولی جدا اگه شما نبودین من تا الان میمردما هر چند اگه هم می مردم هم بد نبود ماه رمضون بود هر کس میومد خونمون میگفت : آخی آخی عجب بچه خوبی بودا این موقع ها مرد و اینا منم اونور هی به اونا میخندیدم هی میخندیدم ... !!!
خب دیگه کاری ندارین که!
Bye
خوب بچه های انجمنو سرکار گذاشتیا!!!!!؟؟؟؟