دوست عزیز من یه تجره شخصی رو میگم نه ادعا دارم علمیه نه هیچ ادعای دیگه ای ، خودمم تا 1 هفته دیگه میخوام لپ تاپ بخرم : 1سال پیش یکی از دوستانم n61jq خرید که از لحاظ مشخصات اون موقع عالی بود و لی بعد 2 3 ماه مادربوردش خراب شد ولی وقتی برد گارانتی کلا مادربوردو عوض کرد و بهش داد که درست شد تا چند وقت پیش که دوباره میگفت یه کم کند شده ، همون موقع ها یه n42 هم واسه یکی دیگه ار دوستان گرفتیم که جدیدا بد جوری هنگ میکنه حالا نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ 6 ماه پیش هم یه n53sv ولی اون هم چند وقت بعد هنگ کرد که باز بردن نمایندگی و کارت گرافیکشو عوض کرد . 3 ماه پیش یه hp 6090 واسه یکی دیگه از دوستان گرفتیم که خداییشو بگم من خیلی باهاش حال کردم ( به نظرم کیفیت صفحش از asus بهتر بود ) ولی انداخته گوشه خونه بنابراین نشد بفهمیم عملکردش چجوریه :31: و 2 هفته پیش هم یه 6050 که این یکی هم به نظر خوب میومد ولی خوب هنوز زمان زیادی ازش نگذشته که ببینیم خراب میشه یا نه ولی اون 6090 چند روز دست من بود و این که میگن داغ میکنه و . . . حداقل تو این مدلای جدید من ندیدم . و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن البته قصد جسارت به برند معظم asus رو ندارم ولی تو زمینه لپ تاپ فعلا من با hp حال میکنم . امیدوارم به دردتون خورده باشه :46: