کمک در مورد انتخاب رشته های نیمه متمرکز
سلام دوستان
من برای رشته هنر دارم انتخاب رشته میکنم و بیشتر رشته های هنر نیمه متمرکز هستند .
اما توی کد رشته ها مثلا تمام طراحی صنعتی ها یک کد دارن مثلا 5250.
یعنی هم برای تهران 5250 هست هم برای اصفهان و شیراز . توی سایت هم موقع انتخاب رشته کد رشته رو که میزنم میگه طراحی صنعتی || موسسات آموزش عالی || تهران - تهران
سوال من اینجاست که اگه کسی بخواد دانشگاه تهران قبول شه یا هنر یا علم و صنعت این ها چه فرقی دارن و از کجا میگه تهران - تهران وقتی کد مشترکه
تمام رشته ها رو میگه تهران به جز گرافیک غیر انتفاعی که سوره تهران رو میخوام میگه فارس - شیراز !!!!
یکی دقیقا توضیح بده اینها چطوری تفکیک میشن؟
با تشکر
کاردانی برم یا صبر کنم برای کارشناسی
سلام دوستان،میشه هرچه زودتر کمک کنید
من امسال کنکور هنر دادم.رتبه ام شده 2500.انتخاب اولم هم طراحی صنعتی بود .بعدشم نقاشی و طراحی لباس
از طرفی پارسال دانشگاه غیر انتفاعی ارم شیراز کاردانی نقاشی قبول شدم.ترم اول رو که مرخصی گرفتم.الان نمیدونم برم شیراز فوق دیپلم بخونم یا صبر کنم تا ببینم برای کارشناسی طراحی صنعتی یا رشته های دیگه قبول میشم یا نه؟ کمک کنید
در ضمن اینو بگم مهارت ازمون عملی ام خیلی خوبه . فکر میکنم از پش بربیام اما ایا با این رتبه قبول میشم برای کارشناسی یا نه؟:41:
معرفی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال و راهنمای ورود به رشته انیمیشن
سلام بچه ها به تازگی سایتی افتتاح شده از طرف بچه های رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال دامغان (رشته انیمیشن)
توی این سایت از ابتدای معرفی این رشته و نحوه قبولی در کنکور معرفی دانشکده صدا و سیما و دانشگاه دامغان منابع درسی و اساتید این رشته و خلاصه هر چیزی که به این رشته (تلویزیون و هنر های دیجیتال) مربوط میشه آورده شده.
بعدم توی سایت کارهای عملی دانشجوهای این رشته توی دانشگاه دامغان آورده شده که میتونید ببینید.
آدرس سایتشم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت انیمیشن دامغان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]