:42:تورو جون عزیزتون بهم کمک کنین.تورو خدا اگه راجع به رشته تربیت بدنی یا مهندسی ورزش تو دانشگاههای سراسری یاغیرانتفاعی اطلاعاتی دارین یا سایتی میشناسین که میتونه به من کمک کنه بهم بگین.تورو خدا واسه انتخاب رشته میخوام برام خیلی مهمه.:42:
Printable View
:42:تورو جون عزیزتون بهم کمک کنین.تورو خدا اگه راجع به رشته تربیت بدنی یا مهندسی ورزش تو دانشگاههای سراسری یاغیرانتفاعی اطلاعاتی دارین یا سایتی میشناسین که میتونه به من کمک کنه بهم بگین.تورو خدا واسه انتخاب رشته میخوام برام خیلی مهمه.:42:
رشته تربیت بدنی کاربرد دیگه نداره
خب مهندسی ورزش چطور؟
محتوای مخفی: تربیت بدنی
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
یه تاپیک هم برای اطلاعات رشته ها هستش اونجا هم می تونید مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=24394
اطلاعات جامعتری نیاز دارم.اونی که گفتی فقط واسه آزاد بود و اطلاعات خاصی نداشت.اگه میتونی بازم بیشتر کمکم کن خیلی بهش نیاز دارم.
بازم از کمکت ممنونم
یه اطلاعاتی از دانشگاهها یا موسسات آموزش عالی که این رشته رو دارن میخوام.تورو خدا کمکم کنین
سلام
تربیت بدنی رشته خیلی خوبیه چون علاوه بر اینکه درس میخونی جسمت هم سالمه .
اگه بتونی دانشگاه های دولتی این رشترو قبول شی خیلی خوبه .
دانشگاه تهران تا رتبه 15 هزاره منطقه 1 قبولی داره بهد از دانشگاه تهران دانشگاه های شهر رشت و همدان توی این رشته امکانات خوبی دارن و سطحشون بالا است .
کنکور ارشد این رشته اگه واقعا بخونی راحت میتونی رتبه تک رقمی بیاری .
آینده کاریه این رشته اگر دانشجو درس خونی باشی چون درساشون به اون صورت سخت نیست میتونی راحت استاد دانشگاه بشی .