-
بدترین ویروسی که دیدم
سلام
همین امشب سیسنمم به یه ویروس یا تروجان مبتلا شد:19:
حیف نمیشد از صفحه عکس گرفت همه برنامه ها رو قفل کرده بود :41:
داشتم تو نت میچرخیدم یه دفعه یه پنجرا داس یا هم CMD اومد گزینه Yes & NO اومد :18:
NO v رو زدم یدفعه یه پیغامی تو تسک منیجر اومد که یه برنامه ویروسی شده وقتی کلیک کردم تمام تسک منجر پر شد از اون ایکون بعد یه برنامه اومد به اسم shild مثل انتی ویروس بود داشت سیستم رو چک میکرد من همچین برنامه ای تو سیتمم نداشتم وقتی سیستم رو شناخت فایلهای اصلی رو ویروس شناخت ازم خواست که اونا رو پاک کنم ولی این کارو نکردم سیستم ریستارت کردم رفتم تو قسمت Safe mode از اونجا برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو اجرا کردم واقعا اگه نبود باید ویندوز رو پاک میکردم چون Nod32 تو Safe mode کار نمیکرد وقتی با اون برنامه سرچ کردم این ویروس رو شناخت Regue.RemovalTool.M یکیش تو ریجستر بود یکیش هم تو درایو C
.
.
اینم خاطره بد من از این ویروس گند شانس گوشیم هم خراب بود نشد فیلم بگیرم :41:
سریع انتی ویروستونو اپدیت کنید که مثل من بدبخت نشین :27:
10/ مرداد / 1390 اینم شد یه خاطره تو روز تولدم :5:
-
بچه ها اینم لینک سایته بود که ناد پیدا کرده
[PHP]http://webpqxg.dyndns-web.com/cgi-bin/3b4b7fc78970f091c60c9f6bea37a2f0.php?t=13187380&se arch=counter JS/Exploit.Pdfka.PAM trojan connection terminated[/PHP]
-
مشکل اینجا بوده که شما از بد افزار استفاه کرده بودین برای تشخیص ویروس. شاید اصلا سیستم شما ویروسی نداشته اما ارور میداده که سیستمتون ویروسی هست و باید از این نرم افزار استفاده کنید. هیچ وقت به غیر از نرم افزارهای شناخته شده به نرم افزارهای دیگه اطمینان نکنید و امنیت سیستمتون رو ندین دستش.