من چند فایل صوتی 2-3 ساعته دارم.
میخواستم بدونم راحتترین راه که احتیاج به آموزش نداشته باشه برای حذف و سانسور کردن چند قسمت چند ثانیه ایی از لا به لایه این فایل صوتی به چه شکل هست ؟
Printable View
من چند فایل صوتی 2-3 ساعته دارم.
میخواستم بدونم راحتترین راه که احتیاج به آموزش نداشته باشه برای حذف و سانسور کردن چند قسمت چند ثانیه ایی از لا به لایه این فایل صوتی به چه شکل هست ؟
عزیزم بسیار آسونه و آموزش زیادی نمیخواد البته یک حداقلی از دانش را نیاز دارد که شما هم از آن بهره مندید. از همه نرم افزار های ساده و معمولی که تقریبا همه آنها را دارند میشه این کار را کرد.مثل جت آودیو - نرو -گلدویو ..... ولی بهر حال یک نرم افزار ادیت سدا باید داشته باشید. اگر با نرو ویو ادیتور کار بکنید ,فایل سدا را در آن باز کرده قسمتهائی که میخواهید حذف شوند را با زوم کردن دقیقا -های لایت- کرده و پاک کنید نرم افزار خودش بقیه فایل بجا مانده را بهم میچسباند. بعد فایل بدست آمده را با هر فرمتی که خواستید سیو میکنید.همین
استفاده از نرم افزار ادوب اوديشن 5.5 كه بهترينه
علی جاننقل قول:
استفاده از نرم افزار ادوب اوديشن 5.5 كه بهترينه
ایشون گفته راه ساده و بی درد سر!
ادوب اوديشن که برای من و خودت طراحی شده:27::31:
سلام عباس جان خوبينقل قول:
هرچي فكر كردم نرم افزاري كه راحت باشه و بتونه آخرش خروجي خوبي بده به ذهنم نرسيد گفتم شايد بخواد اين نرم افزار خوب و حرفه اي رو ياد بگيره برا بعدشم خوبه
نقل قول:
آسونترینش همون نرم افزار داخلیه ویندوز Xp هستش آره همون sond recorder رو میگم اما قبلش باید فایل صوتیت رو wavکنی که ممکنه کانورتش خیلی زمان ببره