سلام
یه کیس میخوام که به معنای واقعی کلمه خنک و بی صدا باشه...
برندش هم اصلا برام مهم نیست فقط تو بازار پیدا بشه...
و اینکه اینقدر عمق داشته باشه که بشه یه فن سی پی یو مثل tuniq tower 120 توش جا داد.
مرسی:11:
Printable View
سلام
یه کیس میخوام که به معنای واقعی کلمه خنک و بی صدا باشه...
برندش هم اصلا برام مهم نیست فقط تو بازار پیدا بشه...
و اینکه اینقدر عمق داشته باشه که بشه یه فن سی پی یو مثل tuniq tower 120 توش جا داد.
مرسی:11:
سلام
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه،Green X9 هست...
با افزایش بودجه مشکلی ندارم ولی شنیدم این کیس خیلی بزرگتر از همین کیس های معمولی خانگی هست.نقل قول:
این درسته...؟؟
بله Full Tower هست که اغلب کیس های High End همینطور هستند و بیشتر مزیت حساب میشه تا عیب!نقل قول:
با افزایش بودجه مشکلی ندارم ولی شنیدم این کیس خیلی بزرگتر از همین کیس های معمولی خانگی هست.
این درسته...؟؟
پیشنهاد من 163000 کمی قیمتش بالاست ولی ارزشش رو داره
کد:http://www.hitechlegion.com/reviews/cases/226?start=5
کد:http://www.hardwaresecrets.com/article/690
طبق کدوم تست جهانی کیس گرین High End به حساب اومدنقل قول:
ه اغلب کیس های High End همینطور هستند
ممنوننقل قول:
ولی الان که تو وبسایت گرین رو نگاه میکنم میبینم برای X9 ابعادش به شرح زیر هستش:
555*235*600
و برای سایر کیسها هم 290*420*290 هستش. این یعنی X9 خیلی بزرگه... و برای کابری مثل من که کیس رو روی میز و کنار مانیتور میذاره جالب نیست.
از طرفی وزنش هم 14 کیلو هست !! که هشت کیلو از یک کیس معمولی بیشتره...:31:
چون میدیدم برخی دوستان رفتن falcon خریدن و پشیمون شدن لذا منم از خرید فالکون منصرف شدم. حالا اگر مدلی کوچکتر از این غول و با توان خنک کنندگی بالا سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.:11:
High End بودن رو تست های جهانی ( :دی) مشخص نمیکنن، از کارایی و رده بندی محصولات مشخص میشه.نقل قول:
طبق کدوم تست جهانی کیس گرین High End به حساب اومد
البته اگه به شماست که هرچی من و Ultra_Black و Jonerex و ... میگیم مشکل داره، فقط شما و اون رفیقتون درست میگید:31:
یه سرچ ساده در گوگل واقعا سخت نیست...
موفق باشید.
طبق این این Review و Award های جهانی:نقل قول:
طبق کدوم تست جهانی کیس گرین High End به حساب اومد
به زبان انگلیسی:
به زبان ایتالیایی:
به زبان فرانسه:
به زیان آلمانی:
به زبان ترکی استانبولی:
کیس از این جهانی تر؟!:31:
یک راهنمایی میکنید من هرچی توی اون لینکها به زبانهای مختلف میگردم اسمی از گرین پیدا نمیکنم:18:نقل قول:
نباید هم پیدا کنید...!نقل قول:
یک راهنمایی میکنید من هرچی توی اون لینکها به زبانهای مختلف میگردم اسمی از گرین پیدا نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینا توسط Aerocool تایوان تولید و توسط شرکت گرین وارد و در داخل کشور به اسم تجاری گرین به بازار عرضه میشن...
و شرکت آینده سیما هم هیچ ادعایی در زمینه تولید کیسهاش در داخل نداره و همیشه اعلام کرده که محصولاتش طراحی و تولید شریکهای تجاریش که اغلب هم در کشورهای شرق دور قرار دارند هستند.