سلام دوستان
یه کار جدید زدم گفتم بزارم تا شما دوستان لطف کنین و روی کارم نظر بدین.تکسچرینگ رو انجام ندادم چون خوب بلدنیستم و باید تمرین کنم.
نرم افزار کار شده 3d max2011 and vray 2
موفق باشید
Printable View
سلام دوستان
یه کار جدید زدم گفتم بزارم تا شما دوستان لطف کنین و روی کارم نظر بدین.تکسچرینگ رو انجام ندادم چون خوب بلدنیستم و باید تمرین کنم.
نرم افزار کار شده 3d max2011 and vray 2
موفق باشید
آفرین مدل خیلی زیبا شده
خیای باجزئیات ساختیش
خسته نباشی
;)
بسیار جالب
سعی کن تکسچر رو حتما اضافه کنی
فقط انگار چند جا ورتکس ها مشکل دارن
اگه تونستی یه وایر هم بزار
موفق باشی :46:
ممنو آقا هادی بخاطر وقتی که واسه دینکارم گذاشتی.نقل قول:
ممنون رفیق لطف کردی کارو دیدی.حتما.سعی می کنم تکسچر بدم.حالا کیشو نمی دونم.هروقت یاد بگیرم:31:نقل قول:
مشکل که داره حالا یه وایر می زارم خوشحالمی شم ایراده کارم رو بهم بگی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی رو که میپم حتما خودت هم میدونی . . . بیشتر واسه تاکید بیشتر میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورتکس ها رو منظم کن ( یکم بده بیرون )
یه Edge اضافه کن و قوس بهش بده ( چون بدنه هواپیما قوس داره و صاف نیست!)
فاصله نزدیکی به Edge کناری دارن، بین 2 تا Edge کناری قرارشون بده
بعضی از پنجره ها اضافه هستن ( طبق رفرنس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، یه در ساخته نشده، درها پنجره ندارن، پنجره جلویی تیکه تیکه هست، بالای هواپیما چند تا جسم هست که ساخته نشدن ( فونت زرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه اینکه جزییات رو ببر بالا . . . مثلا درز های بدنه، موتور، دم هواپیما و ... ایجاد کن، سوراخ های روی بدنه رو بزار و ...
دیگه اینکه زودتر یه رندر ازش بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون از این همه ایراد که اکثرا منطقی بود.و از وقتی که واسه کارم گذاشتی و نقدش کردی واقعا ممنون.من یهسری جاها خط اضافه نکردم برای اینکه حجم کار نره بالا چون سیستمم کم میاره.تا یه جاهایی می تونم جزویاترو ببرم بالا.اما سعی می کنم حتما کارایی روکه گفتین رو انجام بدم.البته در کل من شمردم 3 پنجره اضافیه:31:.اون در روهم ندیدم.خلاصه حسابی خوشحالم کردین ممنون:40: