سلام
هارد اکسترنال 500 گیگ segate دارم که بدسکتور گرفته و ممنون میشم راهنماییم کنید کجا ببرم
درستش کنن خیالم راحت باشه اطلاعاتم نپره ...
با تشکر
Printable View
سلام
هارد اکسترنال 500 گیگ segate دارم که بدسکتور گرفته و ممنون میشم راهنماییم کنید کجا ببرم
درستش کنن خیالم راحت باشه اطلاعاتم نپره ...
با تشکر
در کدام شهر هستید؟
سلام دوست خوب مننقل قول:
اگر هارددیسک شما گارانتی دارد بهتر است در ابتدا با گارانتی وارد گپ زدن بشوید بلکه برایتان هزینه ای در بر نداشته باشد و اطلاعاتتان هم محفوظ.
من قم هستم چون هاردم باز شده گارانتی قبول نمیکنه
میخوام ببرم تهران ولی نمیدونم کجا؟
سلام جیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بد سکتور ناجور نگرفته باشه با نرم افزار حل میشه اگر نه باید حتما ببری گارانتی (اینم به اطلاعت برسونم ممکنه هاردتو عوض کنند و همه ی اطلاعتت بره رو هوا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیشتر توضیح بدی بهتر میشه شاید بتونم بهت کمک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثل :گارانتیش چیه . چطوری اسیب دیده . حالا در چه وضعیتیه):20:
مهندس جان گارانتی رو بیخیال همین فقط یه آدرس میخوام ببرم هارد نشون بدم ببینم چه مرگشه افففففففففتاد:46:
ضربه خورده و با نرم افزارم درست نمیشه ...
دوست عزیزنقل قول:
شما با نرم افزار hhd regenrator اسکن کن ضرر نمیکنی:46:
اگه مشکل از بدسکتور باشه حلش می کنه
در ضمن گارانتی هارد ضربه خورده رو قبول نمکنه:41:
نقل قول:
موقع استفاده از این برنامه اطلاعات که نمیپره ؟
چه قدر طول میکشه اسکن و ریپیرش؟
سلام
این برنامه بر عکس آنچه دوستان فکر میکنند بد سکتور ها را نمیگیرد بلکه بر روی بر روی قسمت خاصی از سکتور که تگ خرابی دارد کار میکند . بنابر این عموما" این سکتورها سالم هستند. خوب در این صورت به اطلاعات آسیب وارد نمیکند .
اما توجه کنید هاردی که میزان زیادی از خرابی ( چه از لحاظ CRC و یا ECC و یا آنچه که ما به آن میگوییم بد سکتور و یا دیگر حالات خرابی از جمله اسمبل هد و یا خرابی های فیزیکی دیگر MHA و... ) دارد ممکن است تحت فشار هر نرم افزار همانند این از آمادگی خارج شود و دیگر قادر به بازیابی آن نباشیم.
نکته: برای بازیابی اطلاعات به هیچ عنوان نباید از برنامه هایی این چنین استفاده کرد . البته اگر اطلاعات برایتان آنچنان ارزش ندارد میتوانید به توصیه های دوستان عمل کنید ریسک 50 در 50 دارد یا درست میشود یا خیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزنقل قول:
من از این برنامه خیلی زیاد استفاده کردم و هیچ وقت مشکل از بین رفتن اطلاعات رو نداشتم
ولی بازهم خودتون میدونین که چیکار کنید
موفق باشید:11: