-
مشکل در لب تاپ دل 5110
با سلام
دوستان از سی پی یو لب تاب دل 5110 من صدای وز میاد ( انگار مثل این میمونه که رفتی تیر اندازی با اسلحه کلاشینکف بعده تیر اندازی گوشات که وز وز میکنن از تو فن سی پی یو لب تاپم دقیقا همین صدا میاد) می خاستم ببینم مشکل چیه
البته من تعویض کردم لب تاپ رو چون از اولی هم اون صدا میومد حالا از این یکی هم میاد چی کار کنم ؟مشکل از چیه؟
و هم اینکه وقتی بازی Call of Duty World at War و RESIDENT EVIL 5_FARSI رو بازی میکنم ( البته گرافیک این دو تا رو آخرین گزینه میزنم) بعد از 10الی 20 دقیقه بازی لب تاپم خاموش میشه دمای سی پی سو هم همین الان در حالت عدی 55 درجه هست با نرم افزار Speccy این دما رو نشون میده حین بازی وقتی به زیر دقیقا فن سی پی یو دست میزنم داغه تقریبا
این مشکلم از چیه؟
-
اون داغی که شما احساس می کنید به احتمال 90 درصد مربوط داغ شدن بیش از حد چیپ کارت گرافیکی لپ تاپ شماست . توصیه می کنم دمای مربوط به چیپ گرافیک رو مونیتور کنید .
-
چه جوری آیا این کارو انجام بدم لب تاپم خاموش نمیشه؟
در مورد سوال اولم چطور؟مشکل چیه؟
-
در حالت کارکرد عادی هم لپ تاپ خاموش میکنه یا فقط تو گیم ؟
-
فقط تو گیم اینجوری میشه . البته برا بار اول که گیم رو زدم نشستم از حدودا طرفای ناهار تا نزدیک به عصر بازی کردم ولی خاموش نشد حالا که بازی میکنم خاموش میشه؟کول پدم هم یک فن داره و مدلش Leminco هست
مشکل چیه؟
در مورد صدای وز وز چی کار کنم کلافم کرده؟
-
با این نرم افزار می تونی مونیتور کنی :
کد:
http://www.filehippo.com/download_speedfan/
-
مونیتور یعنی چی اصلا؟
با این نرم افزار می تونی مونیتور کنی :؟؟؟؟
-
-
کسی نیست یه جواب درست و حسابی بده به مشکلای من؟
-
مونیتور کردن یعنی کنترل دمای بخشهای مختلف سخت افزار . یعنی همین کاری که شما انجام دادی . اینجا دمای GPU یعنی چیپ کارت
گرافیک شما 51 درجه هست که دمای مناسبیه . حالا نمی دونم این دما در حالت کارکرد عادیه یا کارکرد بعد از گیم ؟