سلام بچه ها :
بازی که همه تکذیب میکردند با موتور 3d game studio بسازم بالاخره ساختم :دی
Puzzle
مثل پازل های دیگه هست منتها باید عمودی مرتب کنید ، افقی جواب نمیده .
SHOT ONE
Printable View
سلام بچه ها :
بازی که همه تکذیب میکردند با موتور 3d game studio بسازم بالاخره ساختم :دی
Puzzle
مثل پازل های دیگه هست منتها باید عمودی مرتب کنید ، افقی جواب نمیده .
SHOT ONE
كدوم بي سوادي تكذيب كرده :دي
دمت گرم خوشم مياد الگوريتم در مياريا :بوس
اين الگوريتمو تو هر انجيني ببري ميشه اين بازيو ازش كشيد بيروم
موفق ياشي
آخه عزیزم مستقیم بگو من بودم دیگه من کی گفتم نمیشه گفتم با گیم میکر بهتره:18:
نقل قول:
آخه عزیزم مستقیم بگو من بودم دیگه من کی گفتم نمیشه گفتم با گیم میکر بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه محضه یعنی نرو دنبالش دیگه :31:نقل قول:
اشتباه محضه اگه بخوای این بازی پازل رو با 3DGS بسازی.گیم میکر بهترین گزینه برای اینکار هست.
خوب گیرآورید حال میدونی چرا گیم میکر...
(انصافا این نقل قول از کجا گیری آوردی :31:)
گیم میکر می توانه از index از یک نو شی پشتبانی می کنه البته تو گیم استدیو با استفاده از skill و تو یونتی با tag قابل پیاده سازی هست
البته هنوز میگیم (آبرورم بردی تو این انجمن:31:) گیم میکر بهتره ... شاید زیاده روی کردم روی این گیم استدیو چون مسله چرخش تو یونتی داره منو خل و جل میکنه.آخ گیم استدیو فدای این pan و tilt بشم الهی...
البته بگم شاید نسبت زیادی به گیم استدیو نفرتی شدم (به خاطر هرچی باش ساختم گرافیک گرافیک....).
شکایت از گرافیک رو باید آقا هادی بکنه نه شما :31:
مایییم دیگه :5:نقل قول:
(انصافا این نقل قول از کجا گیری آوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بزار یه چندتا نکنته بگم فقط برای تو بلکه برای همه:
هیچ کس از همه چی اطلاع نداره
فقط به هر نفر تکیه نکن
همیشه یه راه بهتری هم هست
تلاشه که به کار بازی ساز اهمیت میده(یه وقت فکر نکنید که تبلیغ موتور تلاش کردما:31:)
راه برای هرکاری چندتاست
خوب شاید من از گیم استدیو زده شدم (به خاطر پادشاه خیابان ها) . اما باید قبول کرد گیم استدیو ایرادت بزرگی توش داره البته هیچ ساخته بشری بی ایراد نیست حالا می خواد UDK باشه یا Game Maker .اما به نظر من:
هرچیزی که داری سعی کن ازش بهترین استفاده کنی
بچه ها ما نیستم تا 6 مرداد برام دعا کنید تا کنکور قبول بشم دم تمام بچه گل p30world گرم مخصوصا قسمت ساختش بازیش :11::40:
:18:........بله
چی بله ؟ :31: