ســلام ....
یه فایل زیپ دانلود کردم از مدیافایر ( البوم آهنگ ) حدود 300 مگ !!
حالا میخوام اکسترکت کنم میبینم رمز داره !!!
خواهشاً یه راهی برای باز کردنش بگید ...
ممنون ! :40:
Printable View
ســلام ....
یه فایل زیپ دانلود کردم از مدیافایر ( البوم آهنگ ) حدود 300 مگ !!
حالا میخوام اکسترکت کنم میبینم رمز داره !!!
خواهشاً یه راهی برای باز کردنش بگید ...
ممنون ! :40:
اگر ازنرم افزارهای یافتن پسورد بخواهید استفاده کنید نتیجه نمیگیرید مگر اینکه طول کاراکترهای رمز خیلی کوتاه در حد 3 الی 4 کاراکتر ساده باشه والا نمیشه یداش کرد
در مورد آسونترین راه پیدا کردن پسورد اینه که لینک اون فایل رو تو گوگل جستجو کنید و در ادامه لینک یک Space زده و عبارت password رو تایپ و Enter بزنید تا سایت هایی که در زمینه پسورد این لینک مطالبی رو در بر دارند مشاهده بشه
خب من سرچ کردم ... اما چیری پیدا نشد !
+ یه بار دیگه هم فایل رو از جای دیگه دانلود کردم اما بازم پسوورد داشت !!!! !
محتوای مخفی: لینک : ( حدود 50مگ (
:41:
خیلی گشتم دنبال پسورد چیزی دستگیرم نشد
حدود 20 تا سایت رو زیرو رو کردم ولی چیزی یافت نشد
نرم افزار زیر رو امتحان کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برادر فایلی که توی این نوع سرور هابا سرچ کرردن بیدا می کنید دانلود نکنید سعی کنید فایل ها رو ابتدا در سایت ها پیدا کنید ( سایت های میوزیک) که اگر ادرس دانلود از این نوع سایت ها (سایت های اپلود) بود عیبی ندارد چون رمز را نیز می گویند
این کار شما ریسک بوده است