خريد بهترين مسواک برقی از نظر شما
سلام ، دوستان من ميخوام بهترين مدل و جديدترين مسواک برقی رو بخرم
فعلاً اين رو مد نظرم هستش smartseries 5000 ولی امکن داره از اين بهتر هم باشه من خبر نداشته باشم اکه هست لطف کنيد اطلاع بديد ممنون ميشم اگه نه که لطفاً نظر خودتون رو راجب اين مدل بگيد يا اگه کسی از اون مدل داره خوبی و بديش رو بگه ممنون ميشم :11:
اين مدل فکر کنم آخرين مدل شرکت باشه که قدرت موتور بالايی داره و يک نمايشگر همراه داره که از طريق wireless با مسواک در ارتباط هستش دقيق کارايش رو نميدونم در همين حد ميدنم که تايم کار کردن با مسواک و مدلی که موتور داره رو اون حالات دستور ميده رو نشون ميده و زمانی که بياد سر مسواک تعويض بشه و غيره :20:
البته يک مدل ديگه هم تو گوگل داشتم سرچ ميکردم ديدم که خود مسواک از نظر رنگ و شکل مثل همين هستش ولی جا شارژش فرق ميکنه نميدونم ولی امکان داره از نظر کارايی و قدرت فرق هم بکنه فکر کنم مدل 9000 باشه يا 9900 اگه کسی اطلاعاتی بيشتر داره ممنون ميشم کمکم کنه :11:
يک سوال هم از شما دوستان با تجربه راجب اين ضمينه داشتم اين سری ها رو چطور بايد گير بيارم فکر نکنم ايران باشه نمايندگی يکی از دوستان قبلاً زنگ زده بود برای يک مدل خيلی ديگه راجب سری با کمال تعجب گفته بهش فقط همون سری خودش هستش چيز ديگه بهش نميخوره
من که هر چی فکر ميکنم و دارم تو عکس ها ميبينم با عقل جور در نمياد اصلاً سايت ندارن اينا تو ايران من مدل ها و لوازم جنبی رو ببينم کسی لينکی داره مال ايران باشه نمايندگی چيزی ممنون ميشم اگه چيزی پيدا کرديد به من بگيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11: