سلام
یک گوشی که این امکانات رو داشته باشه میشه معرفی کنید
1 سیستم عامل خوب و به روز
2 صحفه لمسی
3 GPS رایگان
4 بدنه و باتری خوب
5 قیمت حدود 500 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
یک گوشی که این امکانات رو داشته باشه میشه معرفی کنید
1 سیستم عامل خوب و به روز
2 صحفه لمسی
3 GPS رایگان
4 بدنه و باتری خوب
5 قیمت حدود 500 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTC desire S
HTC desire
samsung galaxy s I 9000
من خودم اولی و دومی رو ترجیح میدم ، چون برندی که ۱۱سال گوشی میزنه قابل اعتماد تره تا برندی که تا ۲سال پیش یخچال میزده ، من دومی رو دارم و برنامه نویس هستم و هیییییییییچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم و کاملا راضیم
گالاکسی اس
کدوم مدلش
شتاب سنج هم داشته باشه و دوربین حداقل 5
به نظر شما E6 NOKIA چطوره ؟
درود.ای6 نوکیا گوشی خوبیه اما نه با این قیمت!!!!!فعلا این گوشی قیمت کاذبی داره...
با 500 تومن شما میتونین گالکسی-دیفای-میلستون2 و حتی ان8 رو بخرین(که با توجه به نیازای شما گزینه های خوبین)
نوکیا به دلیل فاجعه ای به اسم سیمبیان پیشنها نمیشه
گالاکسی همه چیز داره و دولوپر ها هم خیلی هواشو دارن
Samsung I9000 Galaxy S
البته دقت کن I9003 یا Galaxy SL و یا مدل های پایینتر مثل ایس - جیو - مینی - فیت و ... رو نگیری ...
نظر من
HTC Desire
--------------
I9003 همون Galaxy SL بید یا یک مدل دیگه است....
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
نظر من
HTC Desire
--------------
I9003 همون Galaxy SL بید یا یک مدل دیگه است....
سامسونگ گلکسی اس
آخه دیزایر سیب زمینی پشندی با گلکسی اس قابل مقایسس که میای توصیه می کنی؟؟؟ منطقی باشین...
سامسونگ گلکسی اس i9000 هست که گوشی خوبیه ، صفحه نمایش فوق العاده ، سخت افزار قوی ، ساپورت عالی دولوپر ها و از هر لحاظ گوشی خوبیه تو این رنج...
دیزایر اس هم هست که گوشی خوبیه... اما صفحه نمایشش به گلکسی نمیرسه و روت شدنش هم با خداست :دی ساپورت خوبی هم از دولوپر ها نشده واس این گوشی اما سنس 3 داره و رمش قوی تره از گلکسی اس... البته جی پی یو گلکسی اس هم قوی تره...
در کل من گلکسی اس رو توصیه میکنم...