سلام
سیستم من یه مدته قفل میکنه. یک دفعه همه چیز قفل میشه و مجبور میشم از دکمه روی کیس ریست کنم. نمیدونم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری بریا همین اینجا تاپیک زدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :11:
Printable View
سلام
سیستم من یه مدته قفل میکنه. یک دفعه همه چیز قفل میشه و مجبور میشم از دکمه روی کیس ریست کنم. نمیدونم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری بریا همین اینجا تاپیک زدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :11:
با سلام
دلایل مختلفی برای مشکلتون هست
هم نرم افزاری هم سخت افزاری
سیستم رو حتما چک کنید که ویروسی نباشه
دوم اینکه فن سی پی یو رو ببینید که چرخش خودش رو داشته باشه
موفق باشید.
شمااول ازهمه ویندوزچنج کنیدکلیه درایورهای سیستم رو هم آپدیت کنید بعدش بدون اینکه برنامه ای نصب کنید تست کنید ببینید هنگ میکنه اگرهنگ کردبه احتمال خیلی زیاد مشکلتون سخت افزاری بعدا خبرش بدین:20:
سلامنقل قول:
با نود 32 چک کردم مشکلی نداره.
فن سی پی یو هم میچرخه/
راستش من نمیخواستم ویندوز عوض کنم اما مثل اینکه هیچ چاره ای نیست :41:نقل قول:
:11:
سلامنقل قول:
ویندوز عوض کردم اما باز هم اینطوریه. مشخص نیست از چیه؟باید حتما ببرم چک کنن؟ :11:
با يه آنتي ويروس ديگه اسكن كنيدنقل قول:
با نود 32 چک کردم مشکلی نداره.
شماکه ویندوزعوض کردین یک تست دمابابرنامه hwinfo32 ازتپ sensor این برنامه بگیرین اگرمیتونید عکسش اینجا قراربدین البته هنگ کردن به پاور هاردم مربوطه شما جفت کابلهای هارد خودتون چنج کنید ازرومین هم جاش عوض کنید اگرتونستین با یک پاوردیگه هم موقتا تست کنیدبعدا جوابش بدین.
خب ویندوز عوض کردم الان دیگه فکر کنم ویروسی هم بود باید از بین میرفت درسته؟نقل قول:
این برنامه رو میزارید؟نقل قول:
لزوما نه ممكنه ويروس از نوع اتوران باشه و وقتي كه به درايوي مر ريد بازم بياد يا از اون اتچ به فايل هاي اجرايي كه هر فايل exe رو اجرا مي كنيد دوباره ويروس فعال بشهنقل قول:
خب ویندوز عوض کردم الان دیگه فکر کنم ویروسی هم بود باید از بین میرفت درسته؟
با چی تست کنم بهتر و مطمئن تره؟ کاسپر؟نقل قول: