-
مشکل رزولوشن در Suse 10
سلام
من SUSE 10.0 دارم. مونیتور من رو به درستی با اسم درست میشناسه و کارت گرافیک ATI Radeon 7000 رو به عنوانATI Radeon VE میشناسه.
در موقع استارت آپ رزولوشن تصویر درسته ولی وقتی صفحه لاگین می یاد و داخل یوزرم می شم تصویر رو کاملا به صفحه فیت نمی کنه. یعنی چهار طرف تصویر منطبق بر گوشه های مونیتور نمی شه و قسمت های خالی سیاه در گوشه ها دارم.
متشکرم
-
اين مسئله رو هم بايد در تاپيك مخصوص suse مطرح مي كرديد
از sax2 استفاده كنيد
-
قبلا با SAX2 خیلی ور رفتم. ولی نشد. مشکل این جاست که فرض کنید می خوام روی 1024*768 تنظیم کنم. وقتی دکمه Ok و بعدش Test رو می زنم و سعی می کنم تا اون رو اندازه کنم ولی نمی شه. همیشه عرض صفحه بیشتر از ارتفاعش میشه.
در ضمن مثلا اگر در 1027*768 مونیتور من مد نمایشی با 85Hz داره همیشه موقع این تنظیم اعداد نا مربوط 78Hz می آد. هر چقدر هم که عرض و ارتفاع رو زیاد می کنم این عدد زیاد می شه ولی اولا 2 تا 2 تا بال می ره و وقتی به 86Hz می رسه یه بخش قابل توجهی خارج صفحه است.
اگر لازم می دونید می تونیم این گفتگو را حذف و به تاپیک مخصوص SUSE ببریم
متشکر
-
سلام
امیر جان اول به صورت روت به init 3 وارد شو بعد دستور زیر رو اجرا کن فک کنم درست بشه
sax2 -m 0=VESA
-
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی ببخشید معنی Init 3 چیه؟
متشکرم
-
یه ترمینال باز کنین بعد تایپ کنید init 3 و اینتر رو بزنین وارد وارد مود غیر گرافیکی لینوکس میشین ازتون یوزر نیم میخواد که root رو وارد میکنین بعد هم پسورد رو میدین و وارد میشن حالا sax2 -m 0=VESA رو بزنین و اینتر بعد init 5 و اینتر بعد فک کنم رزولیشن درست شه اگه نشد ریستارت کنین ببینین چی میشه اگه بازم نشد منتظر دوستان دیگر دوستان باشین حتما جواب میدن
-
سلام
آقا سینا دست شما درد نکنه! خیلی با حال بود. خودش تنظیمات رو برگردوند به حالت اول و اونی که خودش بهتر می دونست.
راستی من تازه شروع کردم و فعلا فقط با مد گرافیکی کار می کنم. سایت یا رفرنس های خوبی معرفی می کنید تا در مورد init3 و Terminal بیشتر یاد بگیرم.
یا علی
-
سطوح راهاندازی و پردازش سیستم توسط اسکریت init مشخص میشه یعنی کرنل توسط سوئیچهای ( 0123456SsQqAaBbCcUu ) شروع به بوت کردن و راهاندازی میشه
اگر توضییحات بیشتری در مورد init میخواهی دستور زیر توی کنسول بزن
linux:~ # man -a init
موفق باشی
-
سلام
آز وقتي كه من اين دستور رو اجرا كردم ديگه نمي تونم برنامه هاي فول اسكرين مثل بازي ها رو اجرا كنم.
متشكر
-
منظورت کدوم دستور هست
runlevel رو چک کن