درخواست راهنمایی از اساتید برای جمع کردن سیستم(کامل) تا سقف 900 تومان
باسلام.
آقا من به راهنمایی کاملی احتیاج دارم خواهشمندم کامل و با توضیخات کامل منو در جمع کردن سیستم راهنمایی کنید.
----------------------------------------------------------
من 900 هزار تومن دارم.یک سیستم کامل(مانیتور-کیس-کیبورد-اسپیکر-رایتر- و...) میخوام که سرعت خیلی بالایی داشته باشه چون من بیشتر بازی و برنامه های سنگین دارم. و چون من میخوام از بازار رضا(تهران)بخرم قیمت هر قطعه رو کنارش بنویسید بهتره.در ضمن یه هارد تا 400GB کارمو راه میندازه.لطفا سعی کنید که سیستم رو طوری پیشنهاد بدید که در آینده بشه اونو ارتقاء داد و بی صدا بودن CASE برام مهمه.CASE خنک کننده قوی داشته باشه چون من سیستم رو شب و روز روشن میزارم.و هرچی CPU قوی تر باشه بهتر.برای من CPU حرف اول رو میزنه دوست عزیز!!!.دوست عزیز لطفا در انتخاب قطعات سیستم من کمی دقت کنید و عجله نکنید چون من واقعا در آشنا ها کسی که به این کارها تسلط کامل داشته باشه رو پیدا نکردم و به همین دلیل به شما زحمت میدم(یکجوری از خجالتتون در میام)شما رو به خدا قسم در انتخاب سیستم من کمی دقت کنید و عجله نکنید.خدا خیرتون بده.
(مادر بورد ترجیحا GIGABYTE باشه)(سی پی یو ترجیحا Intel باشه)(مانیتور هم ترجیحا LG باشه)(پاور ترجیحا GREEN باشه)(رم 4GB DDR3 باشه).
من منتظر جواب کامل دوستان هستم.(همین روز ها میخوام بخرم پس لطفا کمی سریع تر)
با تشکر از زحمات شما
رضا