مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110
سلام
حدود 2 ماه برای خرید گیرنده دیجتال تحقیق کردم و در رنج 100 تومن بین 2 گزینه رسیدم
Blusens T14+
Viuna 6110
و انتخاب بینشون یکم سخت شده
فروشندگان ویونا معتقدند که به علت تایوانی بودن گیرنده ویونا و چینی بودن بلو سنس گیرنده ویونا از بلو سنس بهتر هست و معتقد هستند بلو سنس داغ میکنه و عمر مفیدش میاد پایین و اگر چند ساعت یکضرب کار کنه تصویر فریز میشه
و فروشندگان بلو سنس معتقدند هرچند بلوسنس چینی هست اما تحت لیسانس شرکت اسپانیایی تولید میکنه و از محصولات با کیفیت هست و به همین خاطر یک سال گارانتی تعویض و یک سال گارانتی تعمیر داره مجموعا 2 سال
از لحاظ کیفیت و امکانات هر دو برند تقریبا یکسان هستند
البته به گفته نمایندگی های خودشون
از دوستان هرکسی هر اطلاعاتی ویا نظری داره لطف کنه بگه تا به بقیه دوستان هم کمک کنه
این دو تا لینک هم کاملا در مورد امکانتشون توضیح داده
کد:
http://www.eae.ir/index.php?page=shop.product_details&category_id=17&flypage=flypage.tpl&product_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=en
کد:
http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67
با تشکر
گیرنده دیجیتال ویونا بهتره چون
سلام دوستان این سوالی رو که شما مطرح کرده بودید من توی کرمانشاه برام پیش اومد و کلی گشتم و پرسو جو کردم تا ویونا 5110 رو که مدل فبلی همین مدلی 6110 بود رو خریدم کیفیتش خیلی خوب بود دو هفته پیش هم مدل6110رو برای یکی از دوستام خریدم واقعا پیشرفت شرکت خیلی خوب بوده که توی این مدت کم تونسته یه همچین دستگاهی را واسه ایران بیاره البته این نظر منه توی فامیل هرکی یه مدلی خریده اکثرشون مشکلات زیر رو داره اما ویونا که منو دوستم داریم این مشکل رو نداره در ضمن ویونا مال m STAR تایوان هستش به همین دلیل از بقیه سر تره چون تایوانی بودنش خودش کلی مزایا داره مثل یه مادربرد چینی و تایوانی که تایوانی همیشه بهتر کار میکنه و خرابی هم نداره ویونا هم به همین خاطره که بهتر شده و الان داره یواش یواش تو بازار شناخته میشه و وضیفه منه مصرف کننده هست که ازش تعریف کنم چون واقعا خوبه
حالا برسیم به مشکلاتی که من توی گیرنده های دیگه دیدم و باعث شد ویونا رو به اونا هم پیشنهاد کنم
1-فریز شدن تصویر 2-هنگ کردن در اثر استفاده (این مدلی که من دیدم حدا کثر دوساعت کار میکرد و بعدش تصویر سیاه میشد و باید خاموش میکردن و نیم ساعت بعد روشنش میکردن )3-حافظه های بالا رو ساپورت نمیکرد(حد اکثر 8گیگ)4-گارانتی و پاسخ گویی خیلی ضعیف 5-قاطی کردن صداو تصویر شبکه ها باهم6-محو کردن زیر نویس 7-عدم پشتیبانی از زبان فارسی وتله تکس و صدت مشکل دیگه که عذاب آوره و موقع دیدن فیلم و فوتبال سرتون میاد:19::19::2::41:
ماکه هیچ کدوم اینارو تو ویونای 5110 خودمون ندیدیم و تو ویونا6110 هم که دوستم داره از 5110 بهتر بود و کلی امکانات بهش اضافه شده بود واسه همینه که میگم بهتره
در ضمن من تو سایت دیجی کالا هم دیدم که این دستگاه استاندارد هایCE,ISO9001,ISO9002,FCC رو داره
و در ضمن مادر بردش و تیونر دستگاهش هم تایوانیه و تو چین مونتاژ میشه اموز که رفتم تو سایتش دیدم که چند تا نمایندگی هم توی شهرستان های دیگه زدن
امید وارم مطلبم خوب بوده باشه و از سردرگم نجاتت داده باشه ویونا فقط شناخته شده نیست به نظر من اگر شناخته بشه و شما اطلاعاتت در رابطه باهاش کامل بشه بازار رو می ترکونه مثل همینجا کرمانشاه خودمون
موفق باشید