مشكلي كه پارتيشن مجيك ايجاد كرد
سلام دوستان من؛
چند وقت پيش داشتم با برنامه پارتيشن مجيك دوتا از درايو هاي كامپيوتر رو به هم وصل مي كردم كه بزرگتر بشه و از اون استفاده كنم كه بعد از انجام دادن كار ها و ريست شدن سيستم ديدم كه برنامه پارتيشن مجيك ارور داد و كار رو انجام نداد و به محيط ويندوز راهنمايي شد بعد كه وارد محيط ويندوز شدم ديدم كه دو درايو از كامپيوترم نيست و بعد از باز كردن برنامه پارتيشن مجيك متوجه شدم كه دو درايو هاردم غير فعال شدن .وقتي كه رفتم و اونا رو فعال كردم ديدم كه اطلاعات درايو d من هست ولي درايو E هيچي توش نيست و خاليه
بعد كه از درايو پروپرتيس گرفتم ديدم كه هنوز حجم هار پره و فرمت نشده ولي حتي با فعال كردن هايدن هاي سيستم نتونستم چيزي در درايو پيدا كنم ولي با كمال تعجب هنوز فضاي هارد من پر بود نمي دونم چي شده و چيكار بايد بكنم .البته اينو بگم كه وقتي با بروزر خود پارتيشن مجيك درايو E رو نگاه ميكنم يه چيزايي هست ولي معلوم نيست كه چيه . عكس اونو گرفتم و ميزارم تو تاپيك كه اگه دوستان ديدن و متوجه شدن يه راهنمايي كنند كه من اطلاعات با ارزشم رو كه در حفظشون سهل انگاري كردم و همشون هم از نوع عكس با فرمتهاي مختلف هستند دوباره خواني كنم و مشكلم حل شه.
قبلا از اينكه منو راهنمايي ميكنيد تشكر ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]