سلام ممکنه مقایسه ای بین این دو گوشی انجام بدید؟ تفاوت تو سایز و نوع صفحه نمایش هست و بقیه امکانات مثل هم هستند اگه ممکنه عکسهایی از نحوه عملکرد صفحه نمایش این دو گوشی قرار بدید که تفاوتشون مشخص شه
ممنون:11:
Printable View
سلام ممکنه مقایسه ای بین این دو گوشی انجام بدید؟ تفاوت تو سایز و نوع صفحه نمایش هست و بقیه امکانات مثل هم هستند اگه ممکنه عکسهایی از نحوه عملکرد صفحه نمایش این دو گوشی قرار بدید که تفاوتشون مشخص شه
ممنون:11:
تنها فرق ويو 1 با ويو2 اينكه ويو 1 صفحه نمايشش Super AMOLED ولي 3.3 اينچ
ولي ويو2 صفحه نمايشش Super Clear LCD 3.7 اينچ همين
من که کیفیت صفحه رو فدای چند دهم اینچ بزرگتر بودن نمی کنم
کیفیت کدوم بهتره ؟
100% ويو1 بهتره
Super AMOLED كجاهو Super LCD كجا
من ویو 1 دارم!
به نظرم آندروید بگیر:46:
ولی از بین ویو 1 و 2 خوب ویو 1 صفحه اش بهتره ولی کوچیکتره!
برو از نزدیک جفتشو ببین و هر کدوم به دلت نشست انتخاب کن.
به نظر من ویو 2 بگیر....
همین دیشب گرفتیم برای یکی از دوستان کیفیت صفحش از ویو 1 کمتره ولی با این حال صفحه با کیفیتی داره و بزرگتر هم هست که کار تایپ و گردش توی وب رو راحت تر میکنه...
و یه چیز خیلی مهم در مورد کیفیت صفحه اینکه تا کنار ویو 1 نذاری خیلی فرقش رو متوجه نمیشی...
به نظر من صفحه بزرگتر ارجحیت داره (البته گوشی هم بزرگتر میشه و کمی حملش سخت تر )
ممنون دوستان.. عکسی از مقایسه کیفیت این دو تا ندارید؟ اگه واقعا فقط تا کنار هم نزارین متوجه اختلافش نمیشین که همون ویو 2 بگیرم
دوست عزیز بهترین راه حل همونطور که دوستمون گفتن اینه که از نزدیک باهاشون کار کنی .
من با جفتشون کار کردم جفشون گوشیهای خوبی هستن . ویو 2 هم صفحه با کیفیتی داره .من بودم 2 میگرفتم .
بسته به نظر شما که از کدومشون خوشت بیاد؟
موفق باشید