مشکل با بالا نیامدن بایوس و لود شدن ویندوز بعد از 30 دقیقه در لپ تاب
من یک لپ تاب قدیمی دارم
Laptop Dell Latitude C600
که جدیدا خیلی کند شده و 30 دقیقه طول میکشه در حالی که چند ماه پیش اصلا اینطوری نبود البته کند بود چون قدیمیه ولی نه دیگه اینجوری:13:
حالا علت دیر لود شدن ویندوز احتمال میدم مشکل از هارد باشه حالا موندم هزینه کنم و هاردشو عوض کنم درست میشه یا نه ؟؟؟:13:
یک مشکل دیگه هم که هست که وارد بایوس نمیشه و وقتی کلید f12 را برای ورود به بایوس میزنم این خطا رو میده و اصلا دکمه های جهتی کار نمکنه و بعد اتمام ثانیه شمار وارد ویندوز میشه:41:
کد:
We apologize for the inconvenience, but Windows did not start successfully. A recent hardware or software change might have caused this.
If your computer stopped responding, restarted unexpectedly, or was automatically shut down to protect your files and folders, choose Last Known Good Configuration to revert to the most recent settings that worked.
If a previous startup attempt was interrupted due to a power failure or because the Power or Reset button was pressed, or if you aren't sure what caused the problem, choose Start Windows
Normally.
Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt
Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked) Start Windows Normally
Use the up and down arrow keys to move the highlight to your choice.
Seconds until Windows starts: 30
حالا دوستان راهنمائی کنن مشکل از کجاست و تعویض هارد ممکنه درست بشه یا مشکل اساسی تره؟؟؟؟
مدل لپ تاب هم
Laptop Dell Latitude C600
فقط میخام 100 درصد مطمئن بشم از هارده
نقل قول:
بله این احتمال وجود داره هاردتون مشکل پیدا کرده باشه ..فکر میکنم باید به فکر برگردوندن اطلاعاتتون و خرید یه هارد جدید باشید
اطلاعاتی که درش نداشتم و فقط ویندوز روش نصب بود و با خرید هارد هم مشکلی ندارم
فقط میخام 100 درصد مطمئن بشم از هارده
و نرم کلی پول برای خرید هارد بدم و بازم درست نشه و هزینه بیخودی کرده باشم چون لپ تاب خیلی قدیمیه ارزش زیاد هزینه کردن را نداره فقط میخام راحت کار کنه تا بتونم بفروشمش :8:
تا لااقل پول هاردی که براش می خرم دربیاد :31: