نقل قول:
خدا وکیلی گرافیک پایینی داره
کم مونده همین ابرویی که داریم از دست بره
در مورد گرافيكش زياد نميتونم نظر بدم اما ميدونم كه با دوربين ايزومتريك و به شكل 2 بعدي 3 بعدي ساخته شده ولي من كه با بازيهاي مشابه اين سبك (تايكون) مقايسه اش كردم گرافيكش اونقدرها هم بد نيست ضمن اينكه توي اين سبك تقريبا كم احميت ترين مورد همون گرافيك هست چون شما همش با عدد و رقم سر كار داريد و قرار نيست اكشني تو بازي باشه و خوب البته به قول خودشون اين اولين بازي اين سبك توي ايران هست و بايد قبول كنيم ما هنوز تو ايران دانش و سرمايه كافي و مورد نياز ساخت بازي هاي آنچناني رو نداريم. نميخوام طرفداري محض بكنم اما خوب با اينكه به شخصه بازي هاي خارجي رو 100% ترجيح ميدم ولي تلاشهاي بازي سازهاي ايراني رو كاملا قابل تقدير ميدونم چون خودشون با هزار بدبختي و مكافات (مثل كمبود سرمايه، نبود تيم متخصص، نبود منابع و ...) دارن راه و چاه اين صنعت رو پيدا ميكنن و پيشرفتشون تو اين چند ساله به قدري قابل توجه بوده كه من هم با اينكه مخالف بازي سازي در ايران بودم (به دليل ينكه بازي هامون تو سطحي نيستن كه بتونن با نمونه هاي خارجي رقابت بكنن)، الان نظرم عوض شده و معتقدم كه بايد خودمونو باور كنيم و اميدوار باشيم ايت تلاشها به نتيجه برسه.