دوستان.یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 220 تومن هر چی بهتر(برا بازی) باشه بهتره!!(تو این رنج قیمت اصلا مارت گرافیک خیلی خوب یافت میشه؟)
Printable View
دوستان.یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 220 تومن هر چی بهتر(برا بازی) باشه بهتره!!(تو این رنج قیمت اصلا مارت گرافیک خیلی خوب یافت میشه؟)
سلام.
برای راهنمایی بهتر لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو ذکر کنید.
ولی در حالت کلی اگه کمی افزایش بودجه بدید تا 240 تومان: GTX 460 1GB و Sapphire HD6850 مناسبن.
پیشنهاد من تو این رنج قیمت :
evga 460 1 gig
amd 6850
پیشنهاد من هم اگه خیلی اهل گیم هستی و اهل اورکلاک هم هستی فقط EVGA GTX 460 1G .قیمتش هم دیروز 240 تومن بود.تو حالت ریفرنس(مرجع) با AMD 6850 تقریبآ هم قدرته(البته فیزیکس و تسلیشن قویتر داره) اما چون این کارت قابلیت اورکلاک بالایی داره، بعد از اورکلاک AMD 6850 رو درسته قورت میده.
GTX460 1GB مناسبه!
Sapphire HD6850
مناسبتره
راستشو بخوای مشخصات نداره سیستم!آخه الآن همه چیش به خصوص CPU پکیدن میخوام کلا کیثو عوض کنم.هم CPU هم گرافیک هم رم و ... همه چی(حتی Hard)نقل قول:
________
دوستان از پاسخ ها بسیار متشکرم.احتمالا EVGA 460 GTX رو بگیرم.(کسی میدونه تو کرج از کجا بگیرم؟)
در ضمن اگه میشه یه سیستم خوب که چندسالی راحت برا همه بازی ها کار کنه برام پ.خ کنید.(همه چی ذکر شده باشه به خصوص Hard چون هیچی درباره مدلاش نمی دونم!)
---------- Post added at 06:16 AM ---------- Previous post was at 06:14 AM ----------
در ضمن این GTX 460 بدون اورکلاک در حد کدوم کارت گرافیکه ATI هستش؟
بهترین کار برای شما تاپیک زدن در قسمت خرید سیستم هست + ذکر کاربرد و نهایت بودجتون.نقل قول:
راستشو بخوای مشخصات نداره سیستم!آخه الآن همه چیش به خصوص CPU پکیدن میخوام کلا کیثو عوض کنم.هم CPU هم گرافیک هم رم و ... همه چی(حتی Hard)
________
دوستان از پاسخ ها بسیار متشکرم.احتمالا EVGA 460 GTX رو بگیرم.(کسی میدونه تو کرج از کجا بگیرم؟)
در ضمن اگه میشه یه سیستم خوب که چندسالی راحت برا همه بازی ها کار کنه برام پ.خ کنید.(همه چی ذکر شده باشه به خصوص Hard چون هیچی درباره مدلاش نمی دونم!)
این طوری به نتیجه دلخواه خواهید رسید.
HD6850نقل قول:
در ضمن این GTX 460 بدون اورکلاک در حد کدوم کارت گرافیکه ATI هستش؟
حرف دوستان تایید میشه 460 تو این رنج بهترینه که با sli کردنش دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره!
دنی جان این تاپیک چند وقته که متروکه!