سلام ...
یه بنده خدایی تا 800 تومن سیستمی میخواد که همه چی رو بکشه : دی
یعنی میکس، مونتاژ، بازی و ... !
البته با پرینتر و اسکنر و مانیتور، تا یک تومن هم میشه هزینه کرد ... یه جوری قیمتها رو تخصیص بدین که تا یک تومن حل شه همش ...
Printable View
سلام ...
یه بنده خدایی تا 800 تومن سیستمی میخواد که همه چی رو بکشه : دی
یعنی میکس، مونتاژ، بازی و ... !
البته با پرینتر و اسکنر و مانیتور، تا یک تومن هم میشه هزینه کرد ... یه جوری قیمتها رو تخصیص بدین که تا یک تومن حل شه همش ...
مانیتور چند اینچ میخواین؟برای خرید پرینتر و اسکنر باید در قسمت مربوط به خودش تاپیک بزنید که در نهایت بودجه کیس مشخص بشه.
مانیتور 17 باشه خوبه ... (البته 19 بهتره، ولی خب خیلی دیگه واسه کیس کم میشه)
حالا اسکنر رو بیخیال، یه پرینتر رنگی معمولی اگه قیمت داشته باشین حله ... قیمت پرینتر رنگی معمولی و مانیتور 17 رو از 1 تومن کسر کنید واسه کیس پیشنهاد بدید ... :20:
ببخشید یه خورده ادیت خورد به عنوان تاپیک !! : دی
cpu:amd x6 1055t=190
mb:asrock 870icafe=96
ram:2*2gb elixir 1333=50
vga:gianward gts 450 1gb=150
hdd:500gb samsnug f3=47
odd:liteon=24
power:green 530aeu=66
case:md121=30
monitor:aoc 2036s=158
810
200 تومان هم برای پرینتر رنگی.
CPU: Intel Core i5 2500=250
MB: MSI H67MA-E45=160
RAM: Kingmax 4G(2*2G)DDR3 1333=52
VGA: EVGA GeForce GTS450=150
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB=45
ODD: Liteon DVDRW 24X=24
Power: Memonex Silent EX L.N 480W=51
Case: Green MD 121=30
Monitor: AOC 2036S=152
Print&Copy&Scan: Canon PIXMA MP490=80
Sum= 994
ممنون از هر دوی عزیزان ...
فقط تو سه مورد توافق داریدها !! : دی
به حرف کدوم عمل کنم؟! :دی (شوخی)
میشه با دلیل اظهارات همدیگه رو رد یا تایید کنید؟! :دی
چرا سی پی یو core i5، چرا x6 ؟! (در واقع اینتل یا AMD ؟! مساله این است! کدوم واسه استفادهی من مناسبتره؟!)
مین بورد رو بر اساس سی پی یو گفتید دیگه؟! (تخصصی ندارم، نمیدونم مثلاً MSI H67MA به سی پی یوی AMD میخوره یا نه! اگه میخوره، چرا پیشنهاد اول، asrock بود؟ منظور اینکه کدوم بهتره)
VGA جیفورس یا جیان وارد؟! چرا؟! (با ذکر مثال توضیح دهید :دی)
هارد فکر کنم یه خورده سلیقهای باشه، درسته؟! سامسونگ یا سیگیت !!
پاور هم موضوع مهمیه : دی گرین یا ممونکس؟!
عزیز ، این مادربرد که گفتی سری B3 تو بازار هست؟نقل قول:
CPU: Intel Core i5 2500=250
M.B: Asus P8H67-M pro =180
RAM: 4G(2*2G)DDR3 1333=50
VGA: GT240=104
HDD: Samsung 7200_f3 500GB=47
ODD: Liteon=24
Power: Green 480a EU=55
Case: Green MD 121=30
Monitor: AOC 2236vwa=180
920
جناب پاسارگاد هم برتر بودن پردازنده ی پست پنجم نسبت به چهارم را قبول دارد اما از آنجایی که بیست درصد از مبلغ بودجه را برای دستگاه پرینتر تخمین زد ناچار به استفاده از پلتفرم ارزانتر شد.نقل قول:
ممنون از هر دوی عزیزان ...
فقط تو سه مورد توافق داریدها !! : دی
به حرف کدوم عمل کنم؟! (شوخی)
میشه با دلیل اظهارات همدیگه رو رد یا تایید کنید؟!
چرا سی پی یو core i5، چرا x6 ؟! (در واقع اینتل یا AMD ؟! مساله این است! کدوم واسه استفادهی من مناسبتره؟!)
بله درست حدس زدید Socket دو پردازنده از نظر فیزیکی هم متفاوت است اما اگر این تفاوت وجود نداشت باز هم دو مادربرد به علت تفاوت در چیپست ها و طراحی قادر به پشتیبانی چیزی غیر از پردازنده های پیش بینی شده نبودند.نقل قول:
مین بورد رو بر اساس سی پی یو گفتید دیگه؟! (تخصصی ندارم، نمیدونم مثلاً MSI H67MA به سی پی یوی AMD میخوره یا نه! اگه میخوره، چرا پیشنهاد اول، asrock بود؟ منظور اینکه کدوم بهتره)
هردو کارت گرافیک از چیپ GTS450 سری GeForce ساخت nVidia استفاده کرده اند و فقط شرکت تولید کننده ی آنها متفاوت است که هرکدام ارزانتر بود و گارانتی داشت در اولویت انتخاب است.نقل قول:
VGA جیفورس یا جیان وارد؟! چرا؟! (با ذکر مثال توضیح دهید )
من امنیت اطلاعات در سیگیت را بیشتر قبول دارم اما سامسونگ هم مورد اعتماد است فقط اگر سامسونگ را انتخاب فرمودید دقت کنید از سری SpinPoint باشد نه سری Ecogreen.نقل قول:
هارد فکر کنم یه خورده سلیقهای باشه، درسته؟! سامسونگ یا سیگیت !!
تجربه ثابت کرده در این فروم اگر در مورد منبع تغذیه مشاوره بخاهید به برندی جز "Green" نمیرسید اما گرین هیچ گاه نتوانست به انتخای اول تبدیل شود، برای رفع مشکل کیفی سالهای گذشته ی خود ناچار به افزایش قیمت شده که به نظر من در برخی محدوده های قیمت به علت وجود رقیب برتر شانس انتخاب را از دست میدهد. در اینجا مدل خوش قیمت ممونکس را با گارانتی "انفورماتیک گستر" ترجیح میدهم.نقل قول:
پاور هم موضوع مهمیه : دی گرین یا ممونکس؟!
بهترین انتخاب و اولین انتخاب در ایران green است.چون هم کیفیت خوب همراه با گارانتی خوب داره.
ممونکس پاورهای بی کیفیتی داره و بارها امتحانشو بد پست داده. و اکیدا توصیه میکنم از این برند خرید نکنین.