سلام
چند وقتیه که لپ تاپم سی دی یا دی وی دی که پر باشه رو نمی خونه اما سی دی و دی وی دی خام رو میشناسه و میتونه روی اونها رایت بکنه...
الان نمی تونم هیچ سی دی رو اجرا کنم:41:
ممنون میشم اگه کسی راهکاری رو بهم پیشنهاد بده
مدل لپ تاپ: دل 1440
Printable View
سلام
چند وقتیه که لپ تاپم سی دی یا دی وی دی که پر باشه رو نمی خونه اما سی دی و دی وی دی خام رو میشناسه و میتونه روی اونها رایت بکنه...
الان نمی تونم هیچ سی دی رو اجرا کنم:41:
ممنون میشم اگه کسی راهکاری رو بهم پیشنهاد بده
مدل لپ تاپ: دل 1440
از کی اینطور شده ؟ اگه خیلی نگذشته سیستمو ریستور کن،اگه خیلی گذشته تو Device manager ببین Error مثلث زرد هست یا نه اگه هست رایت کلیک کن Uninstall کن،درایور DVD/CD ROM رو هم آپدیت کن از تو سایت دل.
مرسی از اینکه جواب دادیننقل قول:
نمی دونم چند وقته که میگذره، چون قبلا فکر می کردم سی دی یا دی وی دی کثیفه و برای همینه که نمیخونه، منم بی خیال می شدم و بعدا هم با پی سی کارم رو میکردم و یادم می رفت...
توی device manager چیزی نیست، چک کردم...:41:
اما توی سایت دل 11 تا مورد برای دنلود هست که متاسفانه نمی فهمه باید کدوم رو دانلود کنم و کدوم رو نه...
میتونین در این مورد راهنمایی کنین؟
Firmware A206, A01 رو دانلود کردی؟ اگه نه از اینجا دانلود کن:
کد:http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R229082&SystemID=STUDIO1440&servicetag=&os=W732&osl=en&deviceid=20216&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=0&libid=32&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&source=-1&fileid=328684