من زبانم اصلا خوب نیست :41:ولی مجموعه کامل آموزش افتر افکت و به زبان انگلیسی دارم 19 سالمه و هنوز هیچی از افتر افکت نمیدونم با پیناکل تفریحی کار میکردم که الان دنبال یه برنامه بهترم چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مم نون
Printable View
من زبانم اصلا خوب نیست :41:ولی مجموعه کامل آموزش افتر افکت و به زبان انگلیسی دارم 19 سالمه و هنوز هیچی از افتر افکت نمیدونم با پیناکل تفریحی کار میکردم که الان دنبال یه برنامه بهترم چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مم نون
خوب خودت جواب سوالت رو دادی دیگه مجموعه اش رو داری نگاه کن یاد بگیر من با پکیج شماره دو و شماره چهار همین جا شروع کردم
اول با بسته های آموزش فارسی که میتونی از فروشگاه همین جا هم تهیه کنی شروع کن تا از آکبندی در این زمینه در بیای بعد برو تو سایت Videocopilot.net و از آموزش های حرفه ایش استفاده کن تا جا بیفتی.
موفق باشی
رفیق یه سر به اینجا بزن...
کد:http://kelaket-group.mihanblog.com/
خوب کاری می کنی اومدی سمت افتر افکت .
اگه اینترنت پر سرعت داری می تونی از سایتهایی که بچه ها معرفی کردن استفاده کنی اگه هر جا که متوجه نشدی می تونی تو انجمن بپرسی . حتما کمکت می کنیم . اما بدون حتی اگه تمام آموزش های افتر افکتم داشته باشی فایده نداره تا وقتی که خوب گوش ندی و به صورت عملی یه پروژه تستی برای خودت درست کنی . :27:
به وادی افتر خوش اومدی . :20:
اینم یه سایت دیگه که می تونی ازش استفاده کنی :
کد:www.creativecow.net
اگر من هم سن تو بودم و شرایط الان از نظر نرم افزارها بود مطمئن باش بدون تردید میرفتم سراغ افتر افکت اونم نه تفریحی بلکه بطور جدی و با تمام قوا
به نظر من هم افتر بهترینه
فقط باید مداوم کار بشه
به قول دوست عزیزمون magix باید با تمام قوا و با جدیت کار کرد
موفق باشی
از این برنامه هم استفاده کنین
SWISH MAX 4
بهترین راه استفاده افتر و 3dmax در کنار همه
سلام سایتهایی شبیه به سایت کلاکت که همه دانلود نمونه کار و هم دانلود فیلمهای آموزشی افترافکت به زبان شیرین فارسی و یا زبان اصلی داشته باشه بازهم معرفی کنید خیلی متشکرم