درخواست پروژه آلارم و یه سوال دیگه
سلام
من یه پروژه می خوام که میشه اسمشو Appointment گذاشت و یا آلارم .
من میخوام که حتما این بخش ها رو داشته باشه .
1- وقتی یک آلارم تعریف می کنیم بشه تعیین کرد که از یه تاریخ شروع و تا یه تاریخ خاص دیگه ای کار بکنه.
2- بشه تعیین کرد که آلرممون روزانه باشه و یا ماهانه و یا هفتگی و یا سالانه
3- بشه لیست آلارم ها رو دید و ویرایشش و حذفشون کرد .
البته اگه مثل زیر باشه که خیلی عالی میشه :
1- براش تاریخ و ساعت معین کرد .
2- بشه تعیین کرد که هر روز اتفاق بیفته یا هر هفته و یا هرماه و یا هر سال .
3- بشه تعیین کرد که مثلا در ساعت 3 هر شنبه .
4- بشه برای هشدار یه صدا تعریف کرد که وقتی زمان هشدار رسید اون فایل صوتی پخش بشه .
5- این اطلاعات درجایی ذخیره بشه که بعد از اجرای مجدد برنامه به همان حالت اطلاعات باقی بماند .
مثلا : اگه ثبت کردیم که یه هشدار در تاریخ 1390/02/10 در ساعت 12:00 اتفاق بیفته . بعد از اینکه از برنامه خارج شدیم و دوباره وارد
برنامه شدیم این اطلاعات از دست نرفته باشه و هشدار سر جاش باشه .
6- مدیریت روی هشدار ها . برای مثال بشه ویرایششون کرد ( هم تاریخ ، هم پیغام هشدار و ... ) ، بشه حذفش کرد . نمایش وضعیت
هشدار مثلا اینکه این هشدار اتفاق افتاده یا خیر .
7- بشه تعیین کرد که این هشدار فقط از یه تاریخی تا یه تاریخ دیگه فعال باشه .
---------------------------------------------------------
ما یه لیست ویو یا یه دیتا گرید ویو داریم که مثلا 5 ستون داره . و 20 سطر و یه دکمه .
من میخوام وقتی روی این دکمه کلیک می کنم یکی از سطر ها رو به صورت تصادفی انتخاب کنه . که تا اینجاش خیلی مشکل نیست ولی قسمت اصلی اینه که در ستون پنجم هر یک از این سطر ها یک مقدار از 1 تا 5 هست . من می خوام وقتی که رو دکمه کلیک می کنم طوری تصادفی یکی از سطر ها رو انتخاب کنه که بر اساس اولویت باشه . مثلا سطرهایی که مقدار ستون پنجمشون 5 هستاز اولویت بیشتری برخوردارند . و اگه یک باشه از اولویت کمتری بخوردار باشه و کمتر انتخاب بشه .
امیدوارم که منظورم رو یه خوبی رسونده باشم .