سلام .shsbe.saket...لطفاپیامم رو بخون
سلام دوست عزیز.
ازپاسخ شماممنونم.سایت هایی که معرفی کردیدقبلاچک کردم.بامطالعه دوربینهای تورنج قیمت 1400متوجه شدم برندپاناسونیک وسونی مناسبند.ازطرفی مشخصات فنی اونهاخیلی بهم نزدیک بودکه انتخاب روسخت میکنه.اماخوب هرکدوم یکسری ویژگی های خاص خودشونو دارند.من دنبال افکت هاو...نیستم.فقط برام کیفیت رنگی ورنگهای واقعی درنور روز و نور کم،عملکردهای اتوماتیک دقیق وسریع،لرزه گیرخوب،منوی دستی خوب برروی فوکوس،تنظیم نور،ترازسفیدی،مبدل آنالوگ به دیجیتال،فول پورت،زوم اپتیکال،سبکی،کوچکی و...مهمند.
البته اینو هم میدونم اکثردوربین های فیلمبرداری ممکنه این ویژگیهاروداشته باشن.اماتکنولوژی برندپانا وسونی مثلادرنوع سنسور،لنزفرق دارند وآنچنان نمیشه روی مشخصات فنی گفته شده حساب بازکرد.چون خیلی هاشون غیرواقعیه مگه اینکه خودت استفاده کرده باشی.حالابافرض صحت حرفهاشون بنظرشمابرندتصاویرپاناباتو جه به تکنولوژی CCd3 بهترازسونیه؟یاکلاشماسونی راپیشنهادمیکنیدیاپانارو؟م ثلابین پانامدل HS700,TM700 وسونی مدل CX550 کدوم راازلحاظ کیفیت تصویروسایرمشخصات فنی بهترمیدونید؟
ضمنادرمورداینکه شمافرمودیدحالت نداشتن تصویرروان بخاطرقدرت پایین کامپیوتربوده نه دوربین،بایدبگم حتی وقتی ازLCD دوربین هم نگاه میکردم فیلم لرزش داشت ومثل دوربین های فیلم خور روان نبود.نمی دونم این ازضعف دوربینهای غیرفیلم خوره یاچی؟باتوجه به مطالبی که عرض کردم ممنون میشم بفرمایی چی بخرم؟ضمنانظرت نسبت به دوربینهای DV نسبت به دوربین های بالایی چیه.شماجای من بودی DV میگرفتی یاحافظه خورهارو؟چیزی که اقلا10سال جواب بده؟اگه محبت کنی زود جواب بدی ممنون می شم چون این هفته حتما باید تهیه کنم.تشکر