نقل قول:
سلام...
یه سیستم تا 1500 دولار یا دیگه تهش 2000 دولار می خوام جمع کنم... فقط کیس... واسه ی طراحی و رندر های سنگین سه بعدی...
با راهنمایی های دوست عزیزم pasargadd این سیستمو انتخاب کردم...
CPU : i7 2600k
M.B : P8P67 Evo OR Deluxe
Ram : Kingston HyperX 8GB
VGA : GTX 560 Ti
Case : Cooler Master HAF X
PSU : Cooler Master Silent Pro M1000
HDD : Samsung SataII 500GB
ODD : LG BlueRay Writer
HeatSink : V6GT
SSD : ???!!!
سلام.
سیستم بدی انتخاب نکردین... ولی با این هزینه زیاد کارت گرافیک مناسبی انتخاب نشده...
به جای خرج های الکی و اضافی مانند Bluray ODD یا رم زیاد از حد نیاز به نظرم روی VGA تمرکز بشه نتیجه بسیار بهتری خواهید گرفت (با توجه به کاربرد گیم)
در کورد پاور هم تحقیقات لازم رو به عمل آورید چون قطعه فوق العاده حساسیه.
نقل قول:
1- مین بورد چی توصیه می کنین؟؟؟ می خوام یه چیز شاخ باشه و زیر 250 دولار باشه... یو اس بی 3 و ساتا 3 هم داشته باشه... تا 4 سال آینده هم اگه خواستم وی جی ای یا رم اضافه کنم هم کم نیاره... ظاهرش هم هر چی قشنگ تر باشه بهتر
مینبردی که انتخاب کردین عالیه... من زیاد از مینبرد های Sandy Bridge اطلاعی ندارم ولی این با توجه به Spec ش خوبه!
VGA Dual 8X هم ساپورت میکنه!
نقل قول:
2- رم فکر می کنین همین خوبه یا 16 بندازم؟؟؟ فکر می کنم 16 زیادی باشه... راستی کورسیر دامینیتور و ای دیتا گیمینگ چطورن؟؟؟
من از رندر و 3D خبر ندارم! ولی برای گیم 4GB کافیه!
Corsair Dominator هم عالیه اگه آور میکنید.
نقل قول:
3- این کیس خیلی گرونه... یه کیس یو اس بی 3 دار ، بزرگ ، خوشگل ، مقاوم و با کولینگ عالی ، یعنی در حد همین هف ایکس منتها ارزون تر سراغ دارین؟؟؟ ولی فکر می کنم این از همه بهتر باشه بازم... بالاخره هر چندین سال یه بار کیس عوض میشه دیگه یهو یه پولی بدم بالاش
سری 690 از Coolermaster خوبن!
نقل قول:
4- فکر می کنین بلو ری رایتر به کار میاد؟؟؟ 100 دولاره... خیلی گرونه... کومبو بلوری باشه بهتر نیس؟؟؟
بستگی به کاربردتون داره! مثلا من باشم اصلا همچین چیزی نمیدم چون یک عدد دیسک Bluray هم ندارم!
نقل قول:
5- لیکویید کولینگ هم قیمت ، پایین تر و بالاتر از V6GT دیدم واسه CPU... فکر می کنین اگه یه لیکویید کولینگ هم قیمت V6GT بگیرم بهتر نیس؟؟؟ خودم فکر می کنم لیکویید کولینگ بهتر باشه...
باز هم بستگی به کاربرد داره! اگه آور در حد خیلی زیاد انجام میدید خوب شاید براتون بهتر باشه...
ولی برای آور در حد نورمال و کمی حرفه ای یک Air Cooling مناسب مثل همون V6GT یا Zalman CNPS10X Performa یا نهایتا Noctua NHD14 عالین!
نقل قول:
6- اس اس دی هم چیز خوبی سراغ دارین بگین... فکر می کنم 30 گیگ بس باشه...
از مدل های SSD ها خبر ندارم! :13:ولی پیشنهاد میکنم زیر 60 نگیرید! چون قراره درایو C باشه دیگه...
نقل قول:
7- من خوندم که کارت هایی مث GTX 560 Ti , GTX 570 , GTX 580 قابلیت 3D Vision Ready دارن... این واقعیت داره یا نه؟؟؟ و آیا معناش اینه که بدون نیاز به کیت 3 دی ویژن 3دی نشون میدن؟؟؟ آیا توی مونیتورای معمولی قابل نمایشن؟؟؟
تا جایی که من اطلاع دارم برای نمایش 3D با عینک به مانیتور با هرتز بالا (120 احتمالا) نیازه!
نقل قول:
9- همینا دیگه مر30
موفق باشید!:46: