سلام من يه گوشي ميخواستم تاچ يا غير تاچ فرقي نداره اگه تاچ خازني بود چه بهتر تا سقف 200 هزار تومان الجي سامسونگ نباشه:31:
Printable View
سلام من يه گوشي ميخواستم تاچ يا غير تاچ فرقي نداره اگه تاچ خازني بود چه بهتر تا سقف 200 هزار تومان الجي سامسونگ نباشه:31:
سوني اريكسون x8 ميتونه گزينه ي خوبي باشه قيمتش 200 تا 220 هست . تاچ خازني هست . البته اوايل كمي كار كردن باهاش سخته ولي به مرور زمان ياد ميگيري .
تاچ خازنی ارزون قیمت که زیر 200 هم باشه فقط سامسونگ wave 252 هستش
با کمی افزایش بودجه طبق گفته دوستمون می تونید x8 بخرید. باز اگر دست و بالتون باز تره به نظرم نوکیا x6 بگیرید
اين x8 ها ميني هم داره مينيش اين قيمت يا يا نه بزرگاش:8:نقل قول:
سوني اريكسون x8 ميتونه گزينه ي خوبي باشه قيمتش 200 تا 220 هست . تاچ خازني هست . البته اوايل كمي كار كردن باهاش سخته ولي به مرور زمان ياد ميگيري .
بعد كار كردن باهاش از چه لحاظ سخته؟؟
من بلا تاچ كار كردم
نه بزرگش اون قيمته . چون سيستم عاملش اندرويده ممكنه كمي اول گيج بشي ولي درست ميشه :31:
ببخشيد قيمت دقيق كسي نداره؟؟؟
ميتونيد يه اطلاعاتي در مورد گوشي نقاط ضعف و قوتش بزاريد؟؟؟
:31: بچه ها قيمت به 250000يا شايد هم يه كم بيشتر رسد x6 رو ديدم عاليه تاچش هم خازنيه:31:
به نظرتون انتخاب خوبيه؟؟؟:31:
تورو خدا زود جواب بدين احتمال زياد فردا برم واسه خريد:31:
اگه x6 بتونین بخرین مطمئنا بهت خواهد بود
البته شمتا معیارهای خودتونو نگفتین
بهترین انتخاب هم از نظر من همین x8 هست به قیمت حدودا 220 !!!
x6 هم گوشی بدی نیست ولی به پای x8 نمیرسه چون :
1.دوربین ضعیفتر (البته با این که 5 هست و ایکس 8 سه هست )
2.سیستم عامل ضعیف سیمبین نسبت به اندروید
و...
در ضمن من ویو 525 دارم _ یه سری مشکلات داره ولی خیلی کم کسی دیدم که از x8 بد بگه !!
نقل قول:
اگه x6 بتونین بخرین مطمئنا بهت خواهد بود
البته شمتا معیارهای خودتونو نگفتین
معيار من مثل همه دخترا اول خوشگل بودن گوشي كه x6 خيلي خوشگل
دوربين در حد معقول دوربين ديجيتال نميخوام فقط ميخوام زمانهاي كه به عكس گرفتن نياز دارم بتونم يه عكس خوب و قابل قبول بگيرم:31:
من تا به حال آندرويد كار نكردم و فقط ميدونم كه سيستم \امل خيلي قوي هست و برنامه هاي خيلي قدرتمند براشنقل قول:
بهترین انتخاب هم از نظر من همین x8 هست به قیمت حدودا 220 !!!
x6 هم گوشی بدی نیست ولی به پای x8 نمیرسه چون :
1.دوربین ضعیفتر (البته با این که 5 هست و ایکس 8 سه هست )
2.سیستم عامل ضعیف سیمبین نسبت به اندروید
و...
در ضمن من ویو 525 دارم _ یه سری مشکلات داره ولی خیلی کم کسی دیدم که از x8 بد بگه !!
و سيمبين هم كار نكردم فكر نكنم آندرويد به كارم بياد:31:
حالا احتمال زياد قرار x6 بگيرم در كل گوشي خوبي هست؟؟