چطور ویندوز 7 که از اینترنت دانلود کردم رو قابل بوت کنم؟
من از نت یه فایل ویندوز دانلود کردم که به صورت iso نیست و توش این پوشه ها هست:
BOOT
EFI
SOURCES
SUPPORT
UPGRADE
AUTOPATCHER AUG07 X86
AUTORUN
BOOTMGR
READ ME
SETUP
البته ویندوز ویستا هست اما چون پاسخکویی به ویستا خیلی ضعیف بود سوالم رو در بخش ویندوز 7 میپرسم:
من میخوام این فایل ها رو رایت نم تا بتونم ویندوز بزنم اما وقتی چند بار امتحان کردم نشد.
اول همه این فایل ها رو همین شکلی رایت زدم نشد.بعد تبدیلشون کردم به ایمیج و فرمت iso و دوباره رایت زدم نشد.دوباره یکی گفت باید یه فایل بوت در هنگام رایت زدن رو هم اجرا کنی.اما بازم نشد.خلاصه نمیدونم چی کار کنم.
کسی هست بدونه برای اینکه دی وی دی ای که میزنم موقع نصب بالا بیاد تا نصب ویندوز شروع بشه رو چطور درست کنم؟ چون الان که سیستم رو رستارت میکنم تا از دی وی دی رام بخونه تو اون صفحه ای که باید بیاد گیر میکنه البته وقتی دی وی دی رو میارم بیرون مشکل حل میشه و ویندوز قبلی بالا میاد اما وقتی دی وی دی ویندوزی که زدم رو تو دی ویدی رام میذارم و رستار میکنم بالا نمیاد. چون bootable نیست
کسی میدونه برای بوتابل کردن ویندوز های غیر از اکس پی چی کار باید کرد؟کار خاصی میخواد؟
البته اینجا یه آموزش هست:
کد:
http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/04/17/how-to-burn-downloaded-windows-vista-to-dvd/
اما من نتونستم اجراش کنم چون سه تا فایلی که در ابتدا گفته با مال من فرق داره و موقعی که از قسمت ران میرم تا دستور رو وارد کنم ارور میده.