اگه می خواید ویو بگیرید ،حتما بخونید.
من یه ماه پیش یه گوشی wave 525 خریدم.لازم می دونم یه توضیحاتی در مورداین گوشی بدم.البته اگر قصد خرید ویو دارید بدونید که تمامی گوشی های این سری بجز wave 1 و wave 2 بقیه تمامی این مشکلات رو دارند.
برای این گوشی اصلا برنامه و بازی وجود نداره!!!باور کنید راست می گم.بهترین برنامه های که هست هم جاوا هستن و نه بادا.کلا سیاست سامسونگ فعلا این بوده که تمامی وقتش رو رو این دو گوشی بالا که گفتم بگذاره و هیچ کاری برای سایر گوشی های مجهز به بادا نکرده!
cpu این گوشی ضعیفه . !! نمیشه ازش چشم پوشی کرد.مثلا وقتی دارید اهنگ گوش می دید عملکرد کلی گوشی کند مییشه.(البته چند روز پیش خود یه خودد درست شد و دیگه وقتی اهنگ گوش میدم ،کند نمیشه. نمیدونم چرا و چه طور!!!
بعضی از دوستان می گن این گوشی برای کسانی که تازه می خوان تجربه داشتن یه اسمارت فون روداشته باشن خوبه .
به نظر من اشتباهه.چون باعث میشه ادم از هرچی اسمارت فون هست زده بشه.برای پیدا کردن یه برنامه برای gps گوشیتون باید یک ساعت توو اینترنت بگردین و اخر هم هیچی پیدا نکنید.
پس برنامه نداره!!
کیفیت صفحه نمایش و دوربین در حد مطلوبی نیست!البته توی این رنج قیمت میشه گفت که رقیب نداره و خیلی هم خوب هست.
بادا فعلا کار داره!!و سامسونگ قصد نداره گوشی های ارزون بادا رو به bada 1.2 اپگرید کنه!!حداقل تا الان که اینجوری بوده!
خوب نتیجه گیری من بعد از یک ما کار با این نوع گوشی:
به نظر من ادم 60 تا 70 تومن بیشتر پول بده و بره یه گوشی با سیستم عامل دیگه ای(به نظر من بهترینشون اندرویده) بگیره
همون زمانی رو که صرفه جویی میکنید تا یه نرم افزار پیدا کنید ،واقعا ارزش داره.
البته می تونید تو همین رنج قیمت گوشی های زیادی نوکیا داره که سیستم عامل دارن ولی خیلی از امکانات این گوشی رو ندارن(شاید برنامه و بازی های بهتر وبیشتری براشون باشه .(دقت کنید که گفتم شاید)من که اگه همین قدر پول داشته باشم باز م میرم و این گوشی رو می خرم.
راستی باید این نکته رو اضافه کنم که دو مدل وشی wave s8500,wave 8530 جز بهترین گوشی های موجود در جهان!!هستن و در صورتی که به بادا علاقه دارید این نوع گوشی ها رو بگیرید.
چد روز پیش رفتم و یه ویو 2 گرفتم 387تومان.خیلی گوشیه خوبیه و ارزش پول دادنو گرفتن رو داره.اگه می خواید گوشی تو این رنج بگیرید این رو هم مد نظر داشته باشید.