تفاوت مهندس معمار بودن در ایران و کشورهای پیشرفته
سلام خدمت همه دوستان گل
راستش من عاشق معماری بودم و هستم، چون به هنر علاقه دارم ، فکر میکنم خالق هنری خوبی هستم و همه میدونیم که برای یه معمار خوب شدن ذوق و خلاقیت هنری در درجه اوله
من پارسال مجبور شدم برم دانشگاه آزاد اما امسال باز کنکور میدم که بتونم معماری رو تو یه دانشگاه سراسری بخونم ، یه دانشگاه خوب ، نه آزاد
تو این همه مدت که من تو فکر رشته معماری بودم و تا کنکور و این یک سالی که دارم میخونمش، دیدم نسبت به این رشته عوض شده ، یعنی اون چیزی که واقعا هست رو تو ایران نمیشه پیاد کرد ، نمیدونم میفهمین منظورمو یا نه ،
من به عنوان یک معمار، یک خالق هنری ، دوست دارم ذوق و استعداد و وقتمو بزارم رو پروژه های بزرگ و خوب ، نه کشیدن نقشه یه خونه 4 طبقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا دادن طرح واسه پنجره های یه آپارتمان
اما تو ایران همچین چیزی محاله، مگه چندتا طرح بزرگ ساخت داریم کلا؟ اصلا نیست ، اگرم باشه به ماها نمیرسه
آخرش کارمون اینه که مثل یه مهندس عمران بشینیم نقشه خونه بکشیم، اونم تازه تا وقتی این همه عمران داریم ، این نقشه های درپیت هم به ما نمیرسه حتی؛
اینه کلا زده شدم ، و همه ی ذوق و شوقم از بین رفته، تا جایی که به سرم زده تو کنکور امسال (90) به جای معماری، یه رشته مثل مکانیک رو انتخاب کنم ،
از شما هم میخوام نظرتون رو بگین در مورد این تفاوت بازار کار رته معماری تو ایران و خارج از ایران
و اینکه من هم به راهماییهاتون نیازدارم