سلام من می خوام یه فلش مموری 32 یا 16 یا حداقل 8 گیگ بخرم می خواستم بدونم این مدل ساپورت میکنه یا نه ؟
DEH-4300UB pioneer
ممنون :40:
Printable View
سلام من می خوام یه فلش مموری 32 یا 16 یا حداقل 8 گیگ بخرم می خواستم بدونم این مدل ساپورت میکنه یا نه ؟
DEH-4300UB pioneer
ممنون :40:
یعنی هیچکس نمی دونه ؟ :19:
از من به شما نصیحت فلش های بالای 8 گیگ دوام ، کیفیت و عمر خوبی ندارند!! اگر میخواید بخرید می تونید transcendusa بخرید! چون کیفیت ساخت بهتری دارند
کلا پسوند ub یعنی ساپورت میکنهنقل قول:
منظورتون از ساپورت کردن حجم فلشه ؟
اگه اره مشکلی از این بابت نیست .
حتی دوستان هار اکسترناله پاسپورتی 500 هم به ضبط وصل کردن ومشکلی نداشته
موفق باشی
من یه مینی فلش خریدم 16 گیگ مخصوص پخش پایونیرم ... اندازه اش دو برابر یه ناخن هست و برند سیلیکون پاور و بسیار هم ظریفه و کسی نمیتونه بهش ضربه پا بزنه و اینا که خراب بشه ... در پخش پرشیا هم از روش میبندم راحت و برای همین دیگه درش نمیارم ... بهشون میگن سری تاچ
مال من اینه:کد:http://www.silicon-power.com/product/product_list.php?main=10&sub=40&currlang=utf8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکریم آقا محمد خوبی ؟
:31:
آقا یه چیزی بگیر گارانتی تعویض داشته باشه . مثلا من super talent دارم مدل pico تمام فلزی و ظریف . چون فلاش زیاد می سوزه رو ظبط کار کنه . البته خدایی اینا خیلی خر کارن من تا حالا 1 دونه سوزوندم . گارانتی ماتریکس هم داره که خودت میدونی شرکت کار درستی هست . سریع میبری برات عوض میکنن. قیمت 4 گیگ هم 13 تومن
مخلصیم :11: