بچه ها من چند تا سایت و فروم ایرانی دیدم که ادعا می کنن هـ .ک . گارنا ساختن و حرفای این مدلی که البته اکثرشون فقط فیک هستن و کار نمی کنن (اگه خوش شانس باشین) اگه بد شانس باشین هم معمولا تروجان یا کی لوگر هستن، من تو این فکرم که خودمون یه هـ .ک . درست حسابی بسازیم که واقعا کار کنه. (لازیم نیست بگم که بدونه تروجان!)
من تقریبا همه چیز رو آماده کردم، فقط می مونه یه چیزه خیلی کوچیک که اگه کسی بتونه کمکم کنه همه چی تمومه.
کسی می دونه چطور می شه بیشتر از یه گارنا باز کرد؟
قبل از اینکه بخواین به این سئوالم جواب بدین بذارین چندتا نکته خدمتتون بگم:
از برنامه های هـ .ک . جانبی نمی خوام استفاده کنم، مثلا Garena Master.
دنباله یه روشی می گردم که نوعی ترفند ویندوز یا رجیستری باشه، برای مثال اگه بخوای بیشتر از یه یاهو مسنجر اجرا کنی باید بری تو رجیستری، بعد بری تو این آدرس: HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
بعد یه مقدار DWORD Value بسازی اسمشو ذاری Plural مقدارشم بدی 1. بعد می تونی بی نهایت یاهو اجرا کنی و با آی دی های مختلف آن شی.
من دنباله یه همچین ترفندی می گردم، برنامه ی کلیم هم اینه که با باز کردن چندین گارنا و ست کردن مقادیر قسمت Advanced وارد چندین سرور و چندین روم بشیم و گارنامونو واسه چند ساعت باز بذاریم تا afk exp بگیریم. من خودم چند نفرو دیدم که همزمان تو چند تا روم بودن (اسماشونو درست نیست بگم)، طرف در عرض 2 روز از لول 31 شد 34. امروز صبحم چک کردن دیدم هنوز 34 هستش.
شرمنده طولانی شد، لطفا هرکی می تونه کمکم کنه تا ایشالا بعد از کامل شدنش به اسم بچه هایی که کمک کردن بذاریمش تو نت و ملت باهاش حال کنن (مارم دعا کنن!)