درخواست کمک برای تکمیل php
سلام
قابل توجه اساتید PHP
اولا عرض می کنم که از PHP اطلاع زیادی ندارم و عمدتا با Html کارمی کنم.
با هزار زحمت در سایتم یک فرم ثبت اطلاعات قرارداده ام که کاربر اطلاعاتی را درآن وارد می کند و سپس این اطلاعات از طریق Email برای من فرستاده می شود. اینکاراز طریق PHP انجام می شود.
می خواهم وقتی که کاربر اطلاعات را واردکرد ودکمه ثبت را کلیک کرد، به صفحه دیگری برودکه ثبت اطلاعات به اطلاع کاربر برسد. درواقع نیاز به فرمان ارجاع به یک صفحه دیگر درسایت دارم.
البته این فرمان شاید برای اساتید خیلی پیش پا افتاده جلوه کند، ولی برای من که درPHP بیسوادم، مهم است.
لطفا کمک کنید.
باتشکر.
اگه همین کد رو توی فایل قرار بدی درست کار می کنه
نقل قول:
سلام دوست عزیر
ببخشیدکه دوروز دیرکردم. کمی گرفتاربودم.
من طبق فرمایش شما، دو تا صفحه Html به نام های، Shop_rec.html و shop_fal.html ایجاد کردم. سپس به ترتیب زیرآدرس آنهارادرداخل کد PHP قراردادم:
وسپس فایل هارابه سایت آپلود کردم.
اما متاسفانه عمل نمی کنه و همچنان صفحه سفید PHP باز میشه. یعنی به صفحه Html نمی ره.
نمی دونم اشکال از کجاست.
اگراشتباهی درکارم هست لطفا اصلاح بفرمائید.
باتشکر
دوست عزیز من وقتی آدرسی رو که دادی دیدم مطمئن شدم که شما کدی که گذاشتم رو اصلا توی فایل ارسال ایمیلتون اعمال نکردید
پست شماره 4 این تایپیک رو دوباره بخونید قطعا جواب خواهید گرفت ( خودم تست کردم درست کار می کنه )
گفتم که کدی که در پست 4 قرار دادم رو جایگزین تمام کدهای ارسال ایمیلی که داری بکن ( یعنی محتوای فایل ارسال ایمیلی رو که داری رو حذف کن و کدی که قرار دادم رو توش کپی کن قطعا جواب خواهی گرفت )
یعنی دو خط کد زیر درفایل ارسال ایمیلی که دارید وجود دارد که قطعا باید آنها حذف شوند
[PHP]echo "ÏÑÎæÇÓÊ ÔãÇ ÌåÊ ãÏیÑ ÓÇیÊ ÇÑÌÇÚ ÑÏیÏ." ;
echo "<p><a href='http://aagah.ir/shop.htm'>ÈÇÒÔÊ</a></p>";[/PHP]