درخواست راهنمایی برای خرید هارد اینترنال
سلام .
من یه هارد 320 دارم ( Maxtor 320 SATA ) و میخوام یه هارد اینترنال برای آرشیو اطلاعاتم بگیرم ( یعنی به صورت هارد دوم فقط برای بک آپ و آرشیو )
1- آیا مادر بورد GA - 945 PL - S3 این نوع هارد رو پشتیبانی میکنه ؟
2 - بهترین مارک هارد اینترنال ( با حجم 1 ترابایت ) چیه ؟
:11:
Hitachi-SATA 2 - 2 TeraByte
دومی بهتره
دوست عزیز علت چیست؟ لطفا علت رو برام ارسال کنید
به نظر من هارد Hitachi-SATA 2 - 2 TeraByte بهتره چون با 32MB بافر
ولی هاردهای سیگت و وسترن دیجیتال 64mb بافر هست
حافظه موقت (بافر): زماني که يک سيستم درخواست اطلاعاتی را می نمايد، هارد ديسک علاوه بر اينکه می بايست بازيابی داده درخواستی ر ا انجام دهد بلکه مسئوليت استقرار (load) داده در بافر مربوط به خود را نيز برعهده دارد. بدين ترتيب در صورتي که پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد، اطلاعات مورد نياز آن از طريق بافر هارد ديسک تامين خواهد شد. استفاده از دو مگابايت بافر، ظرفيت مناسبی در اين رابطه می باشد. در مواردي که از برنامه های خاصی نظير فتوشاپ، استفاده می شود، ظرفيت هشت مگابايت برای بافر، منطقی بوده و اثرات مثبتی را در رابطه با افزايش کارائی سيستم بدنبال خواهد داشت.
در حالت کلی میزان بافر در هارد دیسک بسته به نوع هارد دیسک تغییر می کند که این مقدار در هارد دیسک های IDE به دو مقدار 2 و 8 مگابایت است اما در هارد دیسک های SATA با حجم های 80 و 120 و 200 با مقدار بافر 8 مگابایت است و در صورت افزایش حجم تا بیش از 250 گیگابایت، مقدار بافر به 16 مگابایت افزایش می یابد که این عامل باعث جلوگیری از کاهش کارآیی هارد دیسک در حجم های بالا می شود.
لطفا هر چه زودتر کمک کنید.