تاپيك مخصوص Samsung 3D Blu-ray Player BD-C6900
سلام،
بعد از جستجو در انجمن ديدم كه تاپيك خاصي براي مسائل مربوط به دستگاه پخش بلو-ري سه بعدي سامسونگ مدل BD-C6900 وجود نداره، به همين دليل اين تاپيك رو ايجاد كردم تا به مسائل و مشكلات احتمالي مربوط به اين دستگاه بپردازيم.
اول از همه از دوست عزيز كاربر qazplm تشكر ميكنم كه اين دستگاه رو اولين بار به بنده معرفي كردند.
من خودم دستگاه رو به قيمت 395 هزار تومان از تهران و يكي از نمايندگيهاي سام سرويس خريدم و خوشبختانه تا الان كه دارم اين مطلب رو مي نويسم هر ديسك بلو-ري كپي و يا اوريجينالي كه داخلش گذاشتم رو پخش كرده، همينطور هر فايل MKV و يا AVI چه HD و چه غير HD، چه از روي ديسك و چه از روي شبكه وايرلس براحتي پخش شدند.
در كل خوشبختانه بسيار راضي كننده بوده تا به الان.
در ضمن Firmware دستگاه رو هم به پيشنهاد جناب qazplm بروز كردم و ديسك بلو-ري سه بعدي هم تست كردم كه خيلي خوب پخش شد.
در ضمن DVD هم با دستگاه پخش كردم كه در رزولوشن 1080 بسيار با كيفيت پخش شد و واقعاً باعث تعجب خودم و اعضاي خانواده شد، چون كيفيت واقعاً براي يك ديسك DVD فوق العاده بود. اين نشون ميده كه Upscaling براي DVD هم خوب انجام ميشه.
در ضمن داخل جعبه دستگاه يك كابل HDMI با كيفيت و همچنين قطعه Wireless كه بصورت USB به دستگاه وصل ميشه وجود داشت. با استفاده از Wireless و شبكه كردن پلير با شبكه وايرلس خونه و همچنين استفاده از نرم افزار PC Share سامسونگ براحتي از روي هارد ديسك كامپيوتر فيلمهاي HD رو بدون هيچ گونه Lag پخش كردم.
در كل من اين دستگاه رو به هر كسي كه دنبال يك بلو-ري پلير سه بعدي خوب در بازار حال حاضر ايران هست پيشنهاد مي كنم.