با سلام
از اونجایی که من خییلییییییی رو هاردم حساسم میخوام نرم افزاری که نشون بده یهو هاردم مردنی نباشه و اینکه آیا سالمه یا نه
و یه سوال:اگه این نرم افزار گفت هاردت اوکیه ایا میتونم اطمینان کنم و مطمئن باشم که نمیسوزه ؟
Printable View
با سلام
از اونجایی که من خییلییییییی رو هاردم حساسم میخوام نرم افزاری که نشون بده یهو هاردم مردنی نباشه و اینکه آیا سالمه یا نه
و یه سوال:اگه این نرم افزار گفت هاردت اوکیه ایا میتونم اطمینان کنم و مطمئن باشم که نمیسوزه ؟
هر نرم افزاری نمیتونه دقیق به شما بگه که آیا هارد شما سالمه یا نه
بهترین تست هارد اینه که هارد رو فرمت کنید و پارتیشن بندی و سپس اقدام به نصب ویندوز کنید و 48 ساعت با سیستم کار کنید ، اگر در این مدت مشکلی بوجود نیومد هارد مشکلی نداره و میتونید روش اعتماد کنید
در این زمینه دو نرم افزار هم هست که خدمت شما معرفی میکنم :
Hard Drive Inspector
و
HDDlife Professional
-----
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالام جان منظورت از این که هارد رو فرمت کنید چیه؟(همون پاک کردن ویندوز قبلی هست یا پاک کردن کل درایو ها)نقل قول:
اگر کمی با دقت میخوندی عبارت پارتیشن بندی رو هم مشاهده میکردی تو گفته های من ;)نقل قول:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
[/COLOR]نقل قول:
با تشکر از شما نرم افزار دومی که گذاشتید نوشته
reliability 97% good
performance 100% good
error resistance 100% good
لایف تام هم 4 ماه(2 ساله دارمش)
اما نرم افزار اولیه health و performance رو 57% زده و ok و excellent
خیلی کم نزده ؟چرا 57؟اما زده عالی ؟