سوالاتی اساسی در مورد (470) LG 42LD460
با عرض سلام خدمت شما عزیزان
این جانب بعد از خرید LCD 42LD460 یا همون (470) سوالاتی برام پیش آورد که ممنون میشم جواب بدین و کمکم کنین
_______
مسئله اول اینه که چون خودم عجله داشتم برای نصب TV و نمایندگی قول 3 روز دیرتر برای نصب رو ( به علت شلوغی نصب دیگر مشتریان) داد اینجانب با هماهنگی مدیر فروش شخصا اقدام به نصب تلویزیون کردم که خیلی راحت هم نصب و هم تست کردم که مشکلی نداشت
اما ذهن من رو سوالاتی مشغول کرد
+ + + + + +
1-از طریق USB فرمت 3GP - MKV 720 -WMV-MP4 قابل پخش نیست!!! آیا برای شما هم همینطور است؟؟؟
- هنگام مشاهده فیلم از طریق USB هر 5 یا 10 دقیقه یکبار تصویر یک حالت تیک (پرکش) میافتد و بعد از 2 یا 3بار صدا جلوتر از تصویر پخش میشود و برای رفع این مشکل باید دکمه STOP رو زده و مجدد PLAY کرد..آیا برای شما هم همینطور است و راه حلی دارد؟؟؟؟
-فرمت فلش باید NTFS باشد یا FAT32 ؟؟؟
-برای نمایش فیلم در USB با انتخاب حالت تمام صفحه باز تمام صفحه نیست و آیا این طبیعی است و بسته به رزولیشن دارد؟
البته فرمتی که عرض میکنم نمایش میدهد فرمت فیلم های ایرانی کلوپ است:31:
2-متوجه شدم این LCD دارای ----T است که باید فعال شود.حالا سوال من اینجاست که اگر زنگ بزنم نمایندگی بعد گذشت 3 روز و اینکه نمایندگی تا بحال نیامده آیا بطور رایگان فعال میکند یا باید مبلغی بپردازم؟؟؟
-چجور میشود خودم فعال کنم با وجود اینکه در تاپیک مربوطه به دو روش موبایل و پورت IR میشد که اینجانب دسترسی به هیچ کدام ندارم؟؟؟
-چرا اصلا غیر فعال است؟و از قبل فعال نمیکنند؟؟
3-در جستجوی منو های تلویزیون مربوط به USB متوجه شدم باید کدی را در سایت vob.divx.com ثبت کنم که کد در داخل منو بود اما نمیدونم حجوری ثبت میشه و اصلا اینکار نیاز هست و یا الکی؟؟؟
4-بهترین تنظیم برای تصویر بهتر چیست منظور همان کالیبره است؟
5-نسخه نرم افزار 03.08.10 است آیا نسخه قدیمی است یا جدید؟چجوری میشود این فریمور را آپدیت کرد؟
پیشاپیش از جواب های شما سپاس گذار هستم:40::10::11: